ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шокиращи думи! Проговори майката на загинал на "Найчо Цанов" в Пловдив!
Автор: Васил Динев 19:45 / 12.08.2017Коментари (23)57922
Жена, която се представи за майка на момче, загинало в катастрофа в Пловдив, се свърза в отчаянието си с Plovdiv24.bg с молба за съдействие. Става въпрос за ПТП от края на август миналата година, когато на булевард "Найчо Цанов" живота си загуби 20-годишен младеж. Какво каза в тази връзка нашата читателка?

"Миналата седмица след близо година най-после освободиха колата и я върнаха. През това време тя е била на съхранение на паркинга на КАТ Пловдив. В момента е тотално обрана и опоскана, с множество липсващи части. Задигнат е акумулаторът, кабели и всичко, което може да се вземе. Искам да подам жалба. Искам среща с началника на КАТ, откъдето ми казаха, че вторник е приемният му ден, но можел да не ме приеме, да го нямало и т.н. Така ми каза портиерът. Другото ми дете е било на мястото на инцидента, когато колата е вдигната от "Пътна помощ" и много добре знае в какво състояние е било аудито.

Едва сега я освободиха с прокурорско решение. На дъщеря ми са й казали че който от полицаите има такава кола и му е трябвала част, просто си я взима. Това са й отговорили, когато ги е попитала защо колата е в такова състояние. Само двигателят е там. Дори част от скоростта е взета - представяте ли си докъде са опрели. Как е правена автотехническата експертиза на една такава кола, питам аз? Освен това имам съмнения относно самата катастрофа.

Експертизата казва, че шофьорът не е овладял завоя. Има обаче доста разминавания. На кръвната проба няма алкохол и наркотици, а не както са казали двете момчета, които са пътували с него вътре, че е пил. Може например да са го закачали, докато шофира или изобщо да не са били вътре при него. Не може при такова въртене да нямат травми и те. 

Имаше камера на охраняемия паркинг и се помолих на полицията да я взема и се оказа, че няма нито един запис. Според мен е имало и друга замесена кола. Това е втората ми версия. Държах да я огледат дали има удар отзад. Когато попитах изготвящия експертизата, той ми каза "Аз не съм предупреден да гледам дали е ударена отзад от друга кола". Мъката е много голяма за един родител, който си губи детето по такъв начин и искам да разбера истината. 

Отгоре на всичко при закарването в болницата лекарят 15 минути не е бил на мястото си. Бил е отвън пред вратата на спешното. Никой не му е обърнал внимание и той почива при санитарите. Охраната ни го каза това. Не може момчетата, които са били там, да не извикат бърза помощ, а да викат баща си. Чужди хора я викат линейката. Има много разминавания в показанията. Линейката е била без оборудване за такъв случай. Искам истината да излезе наяве. Когато стана катастрофата, аз бях в чужбина"...


Още по темата: общо новини по темата: 25
01.11.2021 »
29.05.2019 »
12.08.2017 »
12.08.2017 »
12.08.2017 »
09.11.2016 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лелче, ако е карал съобразно правилата нямаше да си в черно сега!Коментирай скоростта на колата!!!
+2
 
 
Само да припомня на критиците, че загиналият беше пасажер, не шофьор.....Той какви правила е нарушил, качил се е на задната седалка по-бързо от разрешеното ли?!? Така, че ако обичате не говорете за възпитание на пътя точно в този случай.
0
 
 
В чужбина за неспазване на закона за движение и убийство се конфискува МПС-то, дори да е здраво.
0
 
 
Който нарушава правилата и кара със 120 км/ч в града винаги попада в такива ситуации! Защо аз, който всяка седмица по два пъти минавам оттам винаги взимам завоя? Отговори ми!
0
 
 
На това му се вика да търсиш под вола теле.
на 13.08.2017 г.
-1
 
 
Шокиращи думи....да шокиращи са...каква майка...детето и го няма вечв, а тя реве за някакви чаркалаци от ламаринения му ковчег...ужас...Ако бяха там сигур ще си пусне колата в движение...
+1
 
 
Съболезнования за загубата! Каквото и да се изговори и изпише, момчето няма да се върне. Само едно искам да кажа, което да не прозвучи като критика. Тази кола е трябвало да премине пълен технически преглед, най-вече спирачки, гуми и т.н. Кола стояла 1 година някъде е потенциална развалина откъм 2-3 системи, каквато и да колата. Когото и да попитате, ще ви каже, че една кола се амортизира много повече, когато не се ползва, а е подложена на атмосферни и всякакви влияния.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 12.08.2017 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: