ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мощна фирма с офис в Пловдив започна да връща българи от чужбина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:36 / 14.08.2017Коментари (31)74331
Само месец след старта на кампанията "Мога там, искам тук" на Telus International Еurope, която цели да върне 150 българи от чужбина, като им предложи кариера в България, първите подписани договори вече са факт. Кристиян Ковачки и Пламен Петков избраха да се върнат в България след повече от 10 години в Испания, където живеят с родителите си, получават своето образование и първи трудов опит. У дома се завръща и Любов Комсалова, която учи психология в Норвегия. Тримата не се познават до момента, но ги свързва желанието да превърнат личните си интереси в професионална реализация - нещо, което TELUS International прави възможно с клиентите си от различни индустрии. 
 
"Много сме щастливи, че толкова талантливи българи, живеещи по света, имат желание да се върнат тук и да станат част от екипа на TELUS International, което придава смисъл на нашата кауза. Днес казваме "Добре дошли" на Кристиян и Пламен и очакваме останалите, с които в момента финализираме документацията", сподели Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe.

Инициативата е част от дългосрочните усилия на водещия аутсорсинг доставчик да предоставя на можещите и талантливи българи кариерни възможности в интернационална среда, както и да предприеме целенасочени мерки за справяне с недостига на качествени кадри в бизнеса у нас. Още в първите часове след старта на кампанията са получени десетки CV-та, а към момента те вече са над 400. В момента екипът на TELUS International Europe разглежда старателно всяко едно от тях и влиза в контакт с кандидатите.

Инициативата предлага пакет за релокация на българи, които искат да се върнат обратно в България и да получат професионална реализация в офисите на компанията в София и Пловдив. Пакетът включва 5 000 лв., самолетен билет до България, съдействие от екипа на TELUS при установяване, документация и търсене на квартира, както и едномесечно настаняване в хотел при нужда. Кампанията е активна до 31 декември 2017г. всеки, който иска да кандидатства, може да го направи на www.iskamstelus.com

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествено обслужване за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София и Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International, който е доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 26 000 служители по целия свят, включително Канада, САЩ, Европа, Латинска Америка и Филипините.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е супер, ще бъдат анагажирани хора на работа. Въпросът е, че на Пловдив са му нужни, поне още 4,5 големи инвеститора със добро заплащане. Хората не трябва да спират да изискват от пловдивските управляващи, защото нашия град все още е назад , спрямо София и други градове.
-1
 
 
Със суджоци ли ще ги връщат или със сланина.
на 15.08.2017 г.
+1
 
 
Не че нещо ама има фирми, които вкарват мозък в страната от чужбина, не мравки работнички... Вземете напишете нещо за тях.
на 15.08.2017 г.
0
 
 
Само ще оставя това тук:...където живеят с родителите си... преуспелите в чужбина, които ще донесат опит... как да живеем по-добре с родители те си на 30г. ... .... .....
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Кол центровете до скоро бяха позиционирани в Индия,заради по-евтината работна ръка.Вече се преместиха в България. Трябват им хора,знаещи чужди езици,за да звънят в чужбина и да правят продажби и затова искат да ги върнат.Ще им предложат 800 лв за нощен труд и такси до в къщи :-D
+1
 
 
Тия не ги ли кълняхте преди време, че имали някакъв шеф който се отнасял като роби със служителите и ги наричал миризливи и мързеливи? Как така сега пък станаха фирма - слънце връщаща хора от чужбина? Извинявам се много но за съжаление в Пловдив провинциализма се усеща много силно и ми е трудно един човек поживял и поработил в чужбина да се съгласи да живее отново в това общество. Просто последните години рязко падна нивото на култура в хората в града
+1
 
 
Да отворят още един милион други мощни фирми с по 2-ма човека. А 2 милиона работещи пък с кеф ще се върнат, да плащат на Пеевски за КТБ, на Бойко суджуците и на циганите тока и помощите. Да построят и ново летище да посрещне наплива от връщащи се.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Футбол - други
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: