ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Травеститът от Кючука посрещнал полицаи, облечен като булка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:13 / 14.08.2017Коментари (4)32104
© Plovdiv24.bg
Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Благовест Молев, на 29 г., за това, че е извършил действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст - престъпление по чл. 149 ал. 1 от Наказателния кодекс, и за това, че се заканил на другиго с убийство и това би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му - престъпление по чл. 144 ал.3 пр. 1 във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс, и за това, че противозаконно е повредил чужди движими вещи - престъпление по чл. 216 ал. 1 от Наказателния кодекс и за това, че при условията на продължавано престъпление е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото - престъпление по чл. 325 ал.1 във връзка с чл.26 ал.1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият Благовесте предаден на съд за това, че на 13 юли 2016 г. в Пловдив, във вход на жилищен блок, извършил блудствени действия с малолетно момче, за което бил подаден сигнал в 1 РУ на МВР-Пловдив. Той е предаден на съд и за това, че на 18 септември 2016 г. в Пловдив в жилищния блок, където живеел, изритал няколко пъти вратата на апартамента на негова съседка, счупил звънеца и отправил следните заплашителни изрази към жената: "Ей, този път ще те убия, ще те размажа", "Сега влизам, никой няма да може да те спаси" и други, като неговите действия били възприети и от други свидетели. 

За случая бил подаден сигнал в 1 РУ на МВР-Пловдив. На място пристигнали полицейски служители, които констатирали счупения звънец и заварили жената, която живеела в апартамента, силно разстроена от действията на обвиняемия. Те позвънили на вратата на Благовест, като той излязъл от жилището си, облечен с булчинска рокля. Същият бил отведен в районното управление за изясняване на случая.

Обвиняемият Благовест е предаден на съд и за това, че на 21 октомври 2016 г. в Пловдив, в жилищен блок, повредил вратата на апартамента на същата съседка, като отправял силни удари с крак и засегнал целостта на лайсната и секретната брава. Двама от съседите в блока излезли да видят каква била причината за нарушеното спокойствие във входа, направили забележка на обвиняемия и отишли до апартамента, за да установят какво се е случило.Те видели, че съседката им била силно разтревожена и треперела от страх, след което подали сигнал в полицията.

По досъдебното производство са били извършени няколко експертизи, разпитани свидетели и др. Обвиняемият Благовест е с взета от съда мярка за неотклонение "задържане под стража".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано се срещне с вожда на веганите, да отидат на един меден месец и да не се връщат.
+1
 
 
Колко жалки отрепки има, къде е полицията . Къде е закона. Срам за децата ни, който четат всичката тази помия.
+2
 
 
Кой ще размажеш бе пе***аст смотан.Ела потропай в нас или ми пипни детето и г*за ще ти стори тясрн за това,което ще навлезе там!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: