ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Грозни сцени в рейс на "Хеброс бус"! Жена чу за себе си думи, които много я огорчиха и натъжиха!
Автор: Васил Динев 10:26 / 15.08.2017Коментари (57)56154
© Plovdiv24.bg
Изпращам Ви писмото си до управителя на "Хеброс бус" и ще Ви бъда много благодарна, ако се отзовете и го отпечатате. Благодаря Ви. Така започва сигнала си до Plovdiv24.bg наша читателка:

Здравейте, г-н Управител на фирма "Хеброс бус". Обръщам се към Вас с огромно разочарование от днешното ми пътуване... Днес, 14.08.2017 г., пътувах с автобус на Вашата фирма номер PB 0287 MA, тръгващ от Сопот в 8.15 ч. Трябва да Ви кажа, че шофьорът беше меко казано циничен и вулгарен! Спорът започна още от самото ми качване. Помолих го да отвори багажното, а той седи и мълчи, все едно не говоря на него. След това му казвам "Един билет за мен и един за детето - безплатен". При което той се развика неистово, сякаш го коля - "Закъде искаш билета ма, за Каспичан ли?". Отвърнах му, че може да е по-любезен и да не ми вика, казах му до "Пловдив пътуваме". След това последва - "Айда ма, сядай, че задръсти движението". Обясних му, че такива хора като него са за психиатрията. 

Отделно бях наречена цитирам "проста". След това не спря и започна да ме заплашва, че ще ме свали от автобуса насред нищото. Държа да отбележа, че аз пътувах с детенцето ми, което е на и 7 г. И всичко това се разиграваше пред очите му. След това този стигна дотам, че ме заплаши, че ще ми счупел носа и щял да ме пребие разбирате ли значи само защото не замълчах и го поставих на мястото му. Е, г-н Управител, мислите ли, че такива хора трябва да работят във вашата фирма??? Най-малко такива служители трябва да минават през психотест. Не мисля, че подобно поведение трябва да се толерира.

Синът ми много обича да гледа как шофьорите карат автобуса какъв пример би бил за него този екземпляр?Не позволявайте на подобни индивиди да петнят името на фирмата Ви, защото точно по този същият маршрут съм се возила при много мили и любезни хора! Въпросният господин ако мога изобщо да го нарека така не се държеше само с мен така, а и с останалите пътници. Това е, което исках да Ви кажа, за да знаете какво се случва във вашите автобуси.

Като послеслов искам само да кажа, че живея от 12 г. в чужбина, говоря 4 езика и имам 2 висши образования, но вашият служител ме нарече "проста". Аз пък искам да Ви кажа, че заради такива като този хората като мен нямат да живеят в България, а ще избират чуждите държави... Мога също да Ви споделя, че съм оперирана преди 2 седмици, а шофьорът беше готов да ме бие - болна жена, и то пред 7-годишно дете. Нямам думи. Ще Ви бъда много благодарна, ако въпросният бъде санкциониран по някакъв начин. Благодаря Ви предварително. Пуснала съм и писмена молба, съжалявам, ако се повтарям.



Още по темата: общо новини по темата: 329
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
23.08.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С автобус по тази линия пътувам почти ежедневно. Вчера сутринта-12.09.2017 г. се натъкнах на поредния простак шофьор, който ме нахока, че съм му дала две монети от 5 стотинки. Държа се просташки, арогантно. Искам да кажа на този бай х*й и на шефа на Хеброс бус-същия бай х*й, че никой не е длъжен да им търпи простащината. Нямам намерение някакви идиоти да ми вдигат кръвното от сутринта, още преди да съм отишла на работа. Такива простаци ще ги настигне поговорката:"Голям ден-малко хляб"!
0
 
 
Ama ste mnogo otveroeni vsichi weeee. Golemi komentari goliamo chudo..ama ako se sluchi na vas ili na vash blizak togava da vi vidia...tctctc
+1
 
 
Аз имам въпрос. Защо никой от останалите пътници не се е намесил?
+2
 
 
Какво очаквате от рейсаджия ... ба*ти тъпата измет ! Половината от ДАП-аджиите в Пловдив са под всякаква критика !!
-1
 
 
Щом я чула значи човекът е бил прав за нея
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: