»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
”волнен учител ще съди елитно пловдивско училище
»зточник: Plovdiv24.bg 22:57 / 15.08.2017 ќтпечатай »зпрати
©
Ѕивши и насто€щи ученици от
ѕ√≈≈:
виж още
Ќамерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари при€тели! –егистрирайте се или влезте в профила си.
”волнен пловдивски учител ще съди повторно училището, в което е преподавал, това става €сно от официално писмо, разпратено и до медиите. —поред јнгел √рънчаров, който е преподавал по философи€, уволнението му е неправомерно. √рънчаров об€сн€ва, че конфликтът с ръководството на гимнази€та в лицето на директора —то€нка јнастасова е започнал още преди пет години, когато √рънчаров предложил за патрон на училището да бъде избран —тив ƒжобс. “огава директорката се възпротивила и го обвинила в търсене на попул€рност.

√рънчаров изпрати до пловдивски€ митрополит Ќиколай отворено писмо, което беше адресирано и до медиите и до институциите. ¬ писмото бивши€т учител моли за помощ духовника. ¬ писмото си √рънчаров об€сн€ва, че два месеца след уволнението си е сто€л и протестирал на входа на пловдивската гимнази€ по електротехника и електроника.

"ѕозволих си да дам този шанс на директорката сама да си поправи грешката, ала т€ не се възползва от него, независимо от това, че аз толкова много време всеки ден протестирах на тротоара, до централни€ вход към двора", пише √рънчаров.

¬ писмото си бивши€т учител об€сн€ва, че е оспорил в съда първото уволнение от гимнази€та. "¬ крайна сметка ¬ърховни€т  асационен съд отмени заповедта за уволнението ми и ме възстанови на работа, ала след само една година директорката отново дръзна да постигне нов реванш, отново ме опраска", пише јнгел.

¬ писмото си √рънчаров се съмн€ва, че сърцето му ще издържи нервите от повторни изтощителни съдебни заседани€ на продължаващ много месеци наред съдебен процес.

 ато причина затова защо директорката водила битка с него, јнгел √рънчаров пише "аз съм радетел на по-различен и иновативен преподавателски подход, бор€ се за едно ново, съвременно, човеколюбиво, свободолюбиво и правдолюбиво образование и обучение".
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
«а€ждате се и плюете √рънчаров, но не знаете, че в ќ” "ѕенчо —лавейков" има един съвсем луд и злобен даскал, който отвар€л кабинетите на учителките и крещ€л високо: "ѕодавайте си молбата за напускане!"
0
 
 
јко е блудствал с ученичка н€ма право
0
 
 
Ќе говори така за човека и на мен ми е преподавалвШЇпЄПвШЇпЄПвШЇпЄП
-2
 
 
∆алко, че напуснах градски€ транспорт. — удоволствие щ€х да го карам да чисти рейса, да става в 3, да работи по 16 часа, да го воз€ като на рали и да му припомн€м как ми говореше за духа на свободата в час!
0
 
 
"¬ писмото си √рънчаров се съмн€ва, че сърцето му ще издържи нервите от повторни изтощителни съдебни заседани€ на продължаващ много месеци наред съдебен процес." ≈па а дано, време е вече
0
 
 
“о€ не тр€бва да го допускат на 50м от училище и деца. Ќе е пригоден за учител, ≈нтелектуалец и философ да си бъде на частно :D
0
 
 
 ато бивша ученичка на този така наречен учител - напълно подкреп€м решението на директора! “ози човек Ќ≈ тр€бва да преподава нито на деца нито на никой! Ќалага мнението си по изключително грозен начин, опитва се да учи децата на расизъм, да съд€т хората по стила музика, който слушат и какво ли още не. ѕро€в€ва агреси€ към учениците също - към мен също имаше такъв опит. »зобщо не тр€бва да е учител. ƒа ходи на си лекува нервите там и да спре да занимава обществото със себе си.
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
л€тна селекци€ и подготовка на Ѕотев 2018/2019
»збиват животни в —транджа заради съмнени€ за чума
Ќадстро€ват бивши€ ѕартиен дом
Ќовите европейски площадки в ѕловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
јко изборите за кмет на ѕловдив б€ха днес, за представител на ко€ политическа сила бихте гласувал/а?
√≈–Ѕ
Ѕ—ѕ
ќбединени ѕатриоти
ƒемократична Ѕългари€ (новото д€сно обединение)
ƒѕ—
ƒќ—“
—ъюз за ѕловдив
 ауза ѕловдив
ƒруга
Ѕих гласувал за надпартиен кандидат
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: