ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
От Scandal: Клиентът ни заплашваше, не сме длъжни да му върнем парите!
Автор: Васил Динев 12:22 / 16.08.2017Коментари (82)41937
Plovdiv24.bg се свърза с магазин Scandal, намиращ се в мол "Марково тепе" в Пловдив. Поводът - оплакване на пловдивчанин, закупил оттам увредени обувки за 125 лева. Ето какво ни казаха от магазина: "Клиентът сам си противоречи. Няколко пъти е разговаряно с него по телефона да дойде и да си вземе нов чифт обувки, след което му е пратен есемес, преди да изтече 30-дневният срок по закона на КЗП. Второ - заплахи по телефона от негова страна трябва ли да ги отчитаме? Че ако не му върнем парите, ще стане еди-какво си? Ние няма как да работим по ръба на закона. 

Обувките са закупени предния ден, на следващия човекът идва, правим му рекламация, записана в регистъра с номер и дата. Но не сме длъжни да му върнем парите. Когато е купувал обувките - искал ли ги е, или не? Или когато се е прибрал, не ги е харесал и е решил, че си иска парите си обратно? Освен това увреждането може да бъде направено и механично. Обувките са тук и той все още не си ги е взел, но може да дойде и да си ги вземе, защото те са си негови".


Още по темата: общо новини по темата: 75
22.09.2022 »
10.01.2022 »
17.09.2017 »
15.09.2017 »
28.08.2017 »
17.08.2017 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези са като улични измамници. Взимат ти парите и край. :))) Излиза, че в Скандал не можеш да върнеш нищо. Няма ли кой да ги сложи на място????
0
 
 
В ЛИДЪЛ и ДЕКАТЛОН връщат парите!Знам го от ЛИЧЕН ОПИТ!
0
 
 
Абсолютно ниско качество на всичко, което съм купувала и никога нищо не връщат! Просто спрях да купувам от там! Подавала съм и жалба в Комисия за защита на потребителите ... т.е на търговцете се оказа.
0
 
 
Ей това е мизерния български бизнес.В Германия имаш 30 дневен срок да върнеш каквото си купил без да даваш обяснения на никой защо,за какво и т.н и си получаваш обратно парите.
-1
 
 
Оф, оф Българио, кога ще се оправиш от Ганьовщината си, незнам колко века трябва да минат!? Във всяка цивилизована държава (не и Булгаристан) стоката се връща, дори само, защото ти е щукнало на акъла, че нещо не ти харесва в нея. Отиваш в магазина, връщат ти парите и няма никакви проблеми, а не както казват от този магазин - НЕ МОЖЕЛО! Не може, защото така им изнася и е БГ. Ще ви дам един пример от Сащ: отива мой роднина, взима си огромна плазма, връща се у дома си и жена ми не го харесва, защото е много голям според нея. После той отива и го връща без никакъв проблем от магазина. Цивилизация е правилната дума!
-1
 
 
Всички видове "маркови" маратонки са с 2г. Със сигурност. Иначе и за обувките знам, че е така. Бельо и чорапи също имат 2 години, но само ако са от декатлон, щото там всичко е с 2 години гаранция :-D
0
 
 
Е що пък да не ги поноси поне седмица, ей така докато му мине мерака. Па чак и да ги плаща, те измамните търговци дето как не ги е срам да продават х3, ще си му и платят за услугата. А разликата ще вземат от продавача рџ?‚ В кой ли университет се учат тези бизнес модели. рџ¤Ј
+2
 
 
В цял свят имаш 30 или 45 дневен период да върнеш стоката, която си закупил и да си получиш парите обратно, независимо дали защото има проблем или просто продукта вече не ти харесва. В Англия това важи дори и за магазините втора употреба. Тази глупост да не ти връщат парите я има само в България. По света навсякъде имаш права. Само Милата ни родина може да те накара да се чувстваш нищожество. Или трябва да вдигаш невероятни скандали, за да постигнеш нещо....
+1
 
 
Голяма реклама на магазина, няма що....рџ?Ђ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: