ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Очевидци на трагедията край Варна: Аудито се опита да изпревари кола и камион в аварийната лента
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 17.08.2017Коментари (8)8236
© Фейсбук
Очевидци на страшната катастрофа по пътя Варна-Бургас споделят в социалната мрежа как се е стигнало до трагедията, при която "Ауди" полетя в пропаст и пламна, а шофьорът му загина. Его какво научи Varna24.bg от публикацията на Стилиян Стоянов във Фейсбук:

"Млад мъж в Ауди А6 е карал след англичани на излизане от Варна. Малко преди моста се е опитал да изпревари през аварийната лента малка кола, която е изпреварвала камион в този момент, но лентата свършила и....".

По повод написаното Стефан Владимиров коментира: 
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Стига сте си чесали езиците с максимални и минимални скорости. При лоши участъци се кара със скорост съобразена с пътните условия. Почти всеки уикенд минавам от там и защо не се хвърлям от моста? Нито карам с 50, нито със 70, нито с 90, но не хвърча и с над 140. Чудя се, защо ли първоначалната ми реакция би била друга ако ставаше дума за "мъж на средна възраст с Вектра". Припомняме, че инцидентът стана снощи в 19.30 часа.

От полицията уточниха за Varna24.bg, че продължават процесуално-следствените действия по случая. Все още няма официална информация за самоличността на загиналия, която трябва да бъде доказана с ДНК експертиза, предвид факта, че колата и човека в нея са изгорели. Очаква се по-късно днес да има повече подробности по случая. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
каква автомагистрала какви пет лева там съсед спука гума на стърчащо 30 см желязо от делатационните фуги именно в тази лента в другата лента в момента има такъв готин кратер че никой не го забелязва ще го видят при поредната трагедия стои си повече от месец баш баш в сезона а не съм и сигурен за знак за стеснение дали изобщо има как може да е АМ като мрежи няма виладжиите на Звездица и моргата е като на кръстовище да не говорим за обратни виражи и води стичащи се към средата на двете посоки да изкарат статистиката с излетели автомобили на измислената магистрала не може чак пък толкова калпави все да са шофиорите
0
 
 
Бог да го прости, поне не е убил някой. Дали ще поправят мантинелата скоро или като по пътя за Зл. Пясъци? На колко места мантинелата е разбита от месеци и никой не я поправя, оставка за убийците от АПИ.
+1
 
 
Поредния, качил се на скъп автомобил, помислел се е за безсмъртен и .... Да тръгнеш да изпреварваш през авариината лента, ми ако в този момент е имало там закъсал автомобил ... със семейство .... всички си представяме какво е щяло да стане... Добре че не е повлекал и други. Лека му пръст
+1
 
 
повече такива новини да четем-да се изчистим от тези тарикати. Този път кола е изпреварвала,но и шофьорите на тировете грам не мисля като тръгват да изпреварват свой събрат.... ти си караш със 140 и оня ти сече пътя макс.със 100 и го чакаш да изпревари 1км.През това време ест.вече са се посъбрали коли отзад,ама кой да мисли
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 17.08.2017 г.
0
 
 
Според мен е инсценирал смъртта си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: