ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Какво става с Ботев? Трета поредна загуба в Коматево!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:37 / 18.08.2017Коментари (48)11723
Ботев (Пд) загуби от Черно море с 1:2 в мач от 6-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата на "канарчетата" в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Марек Кузма (22) и Орлин Старокин (35) се разписаха за варненци, а точен за домакините бе новото попълнение Стивън Петков (69).

По този начин жълто-черните продължиха ужасната си серия от началото на сезона, записвайки трето поредно поражение пред собствена публика.

Ботев остана на 12-о място във временното класиране с актив от 4 точки.

"Канарчетата" започнаха много добре двубоя и до първите 20-ина минути създадоха няколко опасни голови положения. Те обаче бяха изпуснати от Крум Стоянов, Тодор Неделев, Фелипе Бризола и Фернандо Виана.

"Моряците" на свой ред се събудиха от първоначалния шок и успяха да нацелят страничния стълб на вратата на Иван Чворович в 20-ата минута. Това стана след извеждас пас на Георги Илиев към Марек Кузма, който на празна врата не успя да прати топката в мрежата.

Все пак Кузма се реваншира за пропуска си 3 минути по-късно. Томбак напредна по фланга и пусна пас към Атанас Зехиров. Той отправи директен удар, а Иван Чворович не се намеси добре. Топката попадна в Кузма и той на празна врата откри резултата - 0:1.

В 35-ата минута Черно море удвои преднината си с помощта на бившите "канарчета" Мариян Огнянов и Орлин Старокин. Огнянов получи хубав пас по левия фланг и центрира на далечна греда, където Старокин засече с глава за 0:2.

През втората част в игра се появиха двете нови имена в състава на Ботев - Дуде Ндогнала и Стивън Петков. Вторият се разписа още при дебюта си, като това стана в 69-ата минута. Крум Стоянов центрира от левия фланг, топката премина покрай няколко футболисти в пеналта, а Петков бе най-съобразителен и я засече с глава в мрежата - 1:2.

Последва тотален натиск пред вратата на зелено-белите, но до изравнителен гол така и не се стигна.

Веднага след края на срещата фенове и футболисти останаха да се снимат с двата спечелени трофея в клубния магазин на базата в Коматево.

Ботев: Иван Чворович, Йордан Минев, Пламен Димов, Виктор Генев, Крум Стоянов, Алваро Юлиано (46- Дуде Ндонгала), Фелипе Бризола, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Фернандо Виана, Тони Тасев (57- Стивън Петков).

Черно море: Емил Михайлов, Ондрей Сукуп, Ертан Томбак (60- Стефан Станчев), Александър Александров, Атанас Зехиров (77- Иван Коконов), Орлин СтарокинГеорги Илиев, Мариян Огнянов, Александър Цветков, Илиас Хасани, Марек Кузма.

Още по темата: общо новини по темата: 24
04.12.2017
03.12.2017
02.12.2017
01.12.2017
01.12.2017
30.11.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Това отборче май беше взело някаква купа!За какво ли им е, да вземат да я върнат.Не я заслужават.Нали вече всички лумпени се снимаха с нея и получиха оргазъм.То това ще им е за следващите 17-18 години.Просто предсказание.
+1
 
 
Купите са вече минало. Трябва да се върви нагоре и надгражда. Мое мнение - Белия е слаб тактик и не виждам, какво може да даде още на отбора. Със две думи - исчерпан е, и това са му възможностите. Пуска играчи, които нямат място и на резервната скамейка. Черно Море, нямат по-добри футболисти,но Гонзо ги беше подредил и знаеха какво правят на терена. А ние "юруш" и някой случайно ако вкара - добре. При още едно незадоволително представяне, трябва да се поеме отговорност!
на 19.08.2017 г.
+3
 
 
Докато Куция с номер 25 е на терена, гол и победа няма да видим.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Два мишока усилено коментират/плюят/по белия.Единия става за скрап ,а другия си е объркал ника, и вместо 1936 /26 е изписал 1912.И двамата или имат лична ненавист към Киров,или са хамелеони буфери.Не може след един неуспех Ботевисти да искат главата на треньора.Могат го само мишоците.Истинските Ботевисти днес отново ще отидат в Коматево да се радват и снимат с купите.А мишоците ще продължат да църкат
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
Не всеки път се получава съгласието между играчите . Гледах го мача и ще кажа , че имаше разсейване и неразбирателсвто. Май и на вас ви трябва нападател !
0
 
 
И не да ми отговарят форумци,че не зависило нищо от треньора.....говедата взеха поне 5-6 наистина добри футболисти,но с жадното и Меси да дойде все тая....вижте ги сега с Роси,две поредни победи!И при нас в Ботев е така,с бялото нищо не става....бял,жадно все тая!
-3
 
 
Наизскачаха тъпите мишки и започнаха да плюят по Белия. Глупци, нима кухите Ви лейки не увират, че Ботев е отборът, който до момента е изиграл най-много мачове! Нима в тиквите ви няма нищо, за да видите, че ние дори не успяхме да направим нормална подготовка, нямахме и никаква почивка. Тъпанари прости, това, което Белия направи за три месеца друг треньор не е постигал. Мишки, долу ръцете от Белия
0
 
 
Ачката е мека душица и е типично за него да чака да се о..рем до ушите,преди да предприеме мерки!Така ще е и сега с бялото,но това ще донесе много негативи за клуба.....най-вече финансови!Губим вече 9 домакински точки,това НЕ е майтап,НЯМА как да ги наваксаме!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: