ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Киров: Има и такива дни, в които не върви пред противниковата врата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:47 / 18.08.2017Коментари (37)7521
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров разкри, че ниската ефективност в атака на неговия тим е причината за загубата от Черно море с 1:2.

Ето какво каза специалистът след третото поредно домакинско поражение за Ботев:

"Основната причина за загубата бе ниската ефективност пред гола. Имахме ги ситуациите, имахме и доста удари към вратата. За съжаление, има и такива дни, в които не върви пред противниковата врата".

"Започнахме добре срещата през първите 20-22 минути. След това необяснимо за мен започнахме да прибързваме".

"Стивън Петков и Ндонгала не са на 100 процента готови. Трябват им още около 20-ина дни".

Още по темата: общо новини по темата: 24
04.12.2017
03.12.2017
02.12.2017
01.12.2017
01.12.2017
30.11.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Купите са вече минало. Трябва да се върви нагоре и надгражда. Мое мнение - Белия е слаб тактик и не виждам, какво може да даде още на отбора. Със две думи - исчерпан е, и това са му възможностите. Пуска играчи, които нямат място и на резервната скамейка. Черно Море, нямат по-добри футболисти,но Гонзо ги беше подредил и знаеха какво правят на терена. А ние "юруш" и някой случайно ако вкара - добре. При още едно незадоволително представяне, трябва да се поеме отговорност!
+1
 
 
Чета мнения,обмислям и стигам до ужасяващият извод,че наши фенове имат изключително назадничаво и провинциално мислене!Спечелили сме две Купи и това едва ли не означава индулгенция за грешките на Белия да края на живота му!Тоест дай сега с двете купи да си заврем главата в пясъка и да навирим задните части и така да изкараме още 40 години в мили спомени и снимки с трофеите!!!!Успехите се РАЗВИВАТ,а не се живее със спомените за тях!Странно дали Флорентино Перес е казал на Зидан"Браво,спечели миналата година Шампионската лига,ти си треньора до 2025 или му е поставил цел пак да спечели трофеите или да си ходи?????"Ботев е голям клуб и трябва да върви САМО и единствено НАГОРЕ!Това елементарно мислене,да живеем с минали успехи е изключително вредно,добре постигнали сме нещо,искаме го пак и дори повече!Така се става голям отбор!
+1
 
 
и с 3 загуби се става шампион... Квантовото нападение е в отпуск-такива са физичните закони-не може да правим домакина на уефски голмайстор както изтъкват някои фенове а визирам нашите защитници да станат голмайстори-схемата ,схемата, схемата Киров само е променя и проработва нашата система...
на 19.08.2017 г.
+2
 
 
Докато Куция с номер 25 е на терена, гол и победа няма да видим.
-4
 
 
Долу ръкити от Белия вожд.....само да знаете как ма кефи максимално.Той е точния човяк.
0
 
 
Нищо не е станало.В България е така,трудно се пренастройват отборите.Загуба ,но отбора си направи положенията но липсата на шанс си каза думата.Г-н Киров продължавай да работиш спокойно ,на прав път си .Истинските Ботевисти са Благодарни за огромната радост която ни донесохте,и ви подкрепят.Има и такива мачове когато нищо не се получава,като вчерашния.Шампионата сега започва.Имаме много добър отбор.
+2
 
 
И ако го изгоним,кой ще дойде! Митов, Ангелов, Вуцов-кой,просто питам за един приятел! Искаме стадион,купи.... А до вчера искахме само стадион,другото не ни интересуваше. Футболистите се били навили,що не се навиха при Мъри, Шиляк,Костов. Я се стегнете,БГ футболистите са доказали,че не могат да играят на два фронта. Не може от три мача да бъде от Осана до Разпни го. Естествено от Крум и Тасев не става нищо,но нека се възстановят останалите и тогава ще говорим.
на 19.08.2017 г.
0
 
 
ЕЙЙЙ Хора,аз съм сигурен че дори и морето не са и сънували че ще си тръгнат с 3-те точки от тук ама нали скивахте кво стана.Да си вадим изводи кой крив кой прав.
-5
 
 
"Белия е нашия човек", "Белия е правилния треньор"... ах колко е приятно да ви гледам шизофренията помашка. Удави ги Кольо!
-5
 
 
Ей насрани когато Ботев биеше ви се насирахте от хвалби а сега плюете вместо да подкрепяте отбора
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: