ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин избухна заради телефонните измамници, нападна полицаи и мобилни оператори
Автор: Васил Динев 09:16 / 23.08.2017Коментари (23)10809
© Plovdiv24.bg
Наглост и безочие! Така започва сигнала си до Plovdiv24.bg гневен пловдивчанин. Повод за острия му коментар е поредният опит за телефонна измама. Ето неговите думи:

Седмица след като обраха комшийката се пробваха и с родителите ми! Реших и аз да напиша нещо за телефонните измамници, вече отдавна съм разбрал, че на полиция не може да се разчита на този етап с тези кадри, хора без душа, на работно време от 8-17ч., чакащи пенсия на 20г., без ангажираност и съпричастие към хората и лошите неща, които им се случват, хора чиновници без лица. Към тази групичка богопомазани служители на реда искам да добавя и хората, работещи за мобилни оператори с тлъсти пачки от заплати и бонуси за всяка продадена карта номер, пък дори и на самия сатана (в случая някой долен ма...л), който нагло се представя (забележете ПОЛИЦАЙ ,СЛЕДОВАТЕЛ) и обира и последните пари на някой възрастен човек, скътани от лишения и от какво ли не! Това да питам, как е възможно да не могат да разберат, при положение, че всяка една карта се регистрира и продава с лична карта? Кой се обажда и върши измами оставям на вас да прецените, дали е некадърност или безочие и алчност от страна на тези богопомазани наши сънародници от мобилните оператори? Или нека милиционерите, непрестанно мрънкащи за заплати. ТА ИДЕЯТА МИ МИЛИ ПРИЯТЕЛИ ДА СИ ПОМОГНЕМ САМИ, МОЛЯ ПРЕДУПРЕДЕТЕ ВСИЧКИ ВЪЗРАСТНИ И ПО-НАИВНИ ХОРА, ЧЕ ПОЛИЦАЙ ПАРИ НЕ МОЖЕ ДА ИСКА ПО НИКАКВА ПРИЧИНА И ДА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАТ НА ХОРА ПО ТЕЛЕФОНА, ДА ПРОВЕРЯВАТ И ПОДЛАГАТ ВСИЧКО НА СЪМНЕНИЕ ИЗРЕЧЕНО ОТ НЕПОЗНАТ ПО ТЕЛЕФОНА! РАДВАМ СЕ, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ МИ СА СЕ ВСЛУШАЛИ НА ТОВА КОЕТО КАЗВАМ. С ЦЯЛАТА НАГЛОСТ ОБРАХА КОМШИЙКАТА, А И СЕ ПРОБВАТ ВЕЧЕ СЛЕД СЕДМИЦА И С РОДИТЕЛИТЕ МИ!!!!!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
КОЙ дава номерата на възрастните хора?!? ЗАЩО полицията не поиска сметка от МОБИЛНИТЕ оператори?! Или нейни служители ги дават на измамниците?!?!
0
 
 
Вкарваш им парите в банка, да не могат да ги мятат през балкона и забравяш за измамници.
+2
 
 
Поздравления за болезнено точното описание на МВР и неговите служители от страна на гражданина. Учудвам се, че темата още не е налазена от често появяващия се хор полицейски съпруги (задължително със собствено и фамилно женско име в профила). Комбината между цигани, престъпници по високите етажи и МВР е обществена тайна, но все още точката на кипене на гражданската енергия не е достигната, за съжаление.
-1
 
 
Колко малоумен трябва да си за да не разбереш, че искат ли ти пари по телефона е измама
0
 
 
За сведение на господина. ..ядосан на целия свят предплатените карти са на румънски оператор..имаше цяло предаване за това...колкото до ефективните присъди ...тях ги дава съда...Не съм адвокат на никой но не е редно с лека ръка да се плюе. ..защото нещата никога не са такива каквито изглеждат..говорете с родителите си...обяснявате им защото е важно
+6
 
 
Не може да е случайно, че се обаждат само на възрастни хора. Кой им дава информацията? Мобилен оператор? Полиция?
+3
 
 
Не е луд този дето яде баница .А който му е давА
0
 
 
И най-лошото е , че се знаят циганските фамилии които занимават с телефони измами и джепчийство знаят се всичките им имоти в които живеят и нищо не им се прави живеет се спокойно и си въртят далаверите .
+6
 
 
Толкова много се говори и пише по темата за телефонните измами, че съм удивен как все още има хора, които се хващат на тях. Това е някакъв психологичен феномен, за който нямам обяснение. Въпреки, че полицията отчете няколко пъти залавяне на такива измамници, все още не сме научили за ефективни присъди.
+6
 
 
ПРАВ Е ЧОВЕКА ТРЯБВА НАЙ ПОДРОБНО ДА СЕ ОБЯСНЯВА НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ИЗИСКВАТ ПАРИ ОТ ХОРАТА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: