ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Международен филм фест в Пловдив предлага на публиката да лети с дрон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 25.08.2017Коментари (0)2919
©
За втора поредна година от 25 до 27 август Пловдив ще бъде домакин на дрон филмовия фестивал DroneUp International Film Festival. Иновативното събитие, организирано с подкрепата на Община Пловдив, ще представи най-добрите късометражни дрон филми от цял свят. Това ще се случи отново на Римски стадион, в сърцето на града. Освен вечерни прожекции на най-впечатляващите дрон филми от цял свят, тази година ще има и дневна програма. 

Съвместно с мол "Пловдив" фестивалът предоставя възможността на всеки сам да усети тръпката да лети с дрон. Това ще стане с помощта на опитни пилоти и специалисти. Вълнуващи преживявания ви очакват между 10.00 и 17.00 часа в събота и неделя (26 и 27 август) на територията на мол "Пловдив". 

Посетителите ще могат да разгледат изложба на дронове и да научат всичко за тях от специалистите към клуб "Дрон Екстрийм". Ще видят и двудневното експо с най-утвърдените български вносители на дронове, аксесоари и фототехника. 

В съботния ден - 26 август, изненадата ще са демонстрациите и уъркшоповете по летене с дрон на открито. Те ща бъдет извършени от партньорите на фестивала и изложители на "Дни на дроновете" - Copter.bg и Yuneec.bg. Всеки може да се запише за участие на техните щандове в мол "Пловдив" и да опита сам как работят дроновете, по време на контролирано обучение. Малчуганите и татковците им ще могат да сглобят свой собствен картонен самолет в работилницата по авиомоделизъм. 

Присъединете се и покорете небесата с DroneUp! В неделния ден - 27 август, организаторите на феста препоръчват демонстрациите по летене със състезателни дронове на хладно на партера на Мол "Пловдив". Те ще бъдат направени от едни от най-добрите летци в страната. Чрез прожекции на живо от камерата на дрона на монитор и видео очила, ще усетите тръпката от ставащото в "окото" на дрона. 

Малки и големи пък ще могат да се обучат на основните правила и тънкости в летенето с дрон в училище по летене. Обучението е за начинаещи и любители дронисти и ще се извърши с безопасни дрончета с тежест около 25-30 грама. Двете прояви се извършват с подкрепата на специалистите от клуб "Дрон Екстрийм" и са част от Дрон Арена.. Записването за работилниците става на място в Мол "Пловдив". 

Организаторите призовават: "Елате в "мол Пловдив" и се забавлявайте сред машините на бъдещето! Очакват ви още томболи, игри и други изненади. Не забравяйте да посетите традиционната вечер на филмови прожекции на Римски стадион на 25 и 26 август, които започват в 20:00часа. Там ще видите най-доброто от срещата на дроновете с кинематографията."







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: