ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (19)
Вижте най-новото спортно бижу на Пловдив, капацитетът му е за 3000 зрители
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:21 / 29.08.2017Коментари (28)32917
Най-новата многофункционална зала в Пловдив - "Сила", вече е напълно готова да приема мачове и турнири от най-високо ниво, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Съоръжението е с максимален капацитет до 3000 зрители, като първият отбор, който ще домакинства тук, е баскетболният Академик Бултекс 99. Залата се намира близо до Централна гара - на ул. "Тракия" 50.

В момента баскетболната и волейболната площадка са ситуирани в единия край на съоръжението, така че да се играят мачове пред 1600 души. При по-голям интерес обаче теренът се поставя в центъра на залата за пълния й капацитет.

Тук могат да се практикуват близо 50 вида спорт, подземните паркинги са на 3 нива и побират до 300 автомобила.

"Сила" разполага още с басейн, огромен фитнес, СПА и релакс център, кътове за бойни изкуства, зали за аеробика и спининг.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Община Пловдив е обещала на пловдивските студенти безплатно ползване.Справка - спортен комплекс "Академик".
+1
 
 
Стига сте плюли!!! Като нищо не се прави:"Защо нямаме една свястна зала?!". Като се направи - "Колко ли са откраднали?!" А вие освен да мрънкате, да осъждате, друго можете ли да правите?!? Какво сте направили ВИЕ за града ни, умници?!?!
0
 
 
Сега остава да идват и повече хора. Миналото първенство в "Строител" идваха повече, сравнено с предишни сезони от 90-те години и началото на века. 5-те лева(за деца и пенсионери - 2) могат да изглеждат много, но не са чак толкова много, особено пък ако тези цени останат и за тази зала, ще си е прилично. Висшият ешелон предполага много интересни двубои и през миналия сезон те бяха факт. Имаше и по-слабички мачове, но това е игра, в която категориите "слаб" и "скучен" не се покриват; скучни мачове нямаше. Дано сега пак с много чужденци, пак е така. Джордан и Оскар ги няма, дано тези чужденци ги заместят добре. Самите шефове(някои от тях) мечтаят за купа или медали, но хайде да не скачаме дотам. "Академик"Пд го нямаше в елита от 1997 до 2015, няколко години "ич го немаше", а НБЛ е доста силно творение с няколко добри отбора, не е само "Лукойл"Правец. Престрашете се да гледате 2-3 мача, пък без значение победа или загуба. Ще им е кеф и на играчите. Защото имаше време, когато публиката на пловдивчани се броеше на пръсти и "Компакт"Димитровград си докарваха с рейсовете повече. Ботевградчани не броим, на тях им е в гените
0
 
 
Не пропуснах момента да я видя. Нека и тези, които тук са недоволни, намерят повод и я видят. Кога се почна и кога се свърши, ни се чу, ни се видя, ни се разбра. Ако "частното" не винаги е по-добро като стопанисване, то като инициатива е отколе с доказано предимство. И "Сила" е построена с частна инициатива. Без тупурдии, без венцехваления, без безбройните реклами. Днес няма червени ленти, нямаше го(слава, Богу) Бате Борисов, разните му министри. Там беше Здравко Димитров, но областният някога носеше №13 на отбора, бил е и младежки национал. Петьо Зехтински също беше, нищо, че е футболист. В Общината е, а напоследък проявява по-голям интерес и към други колективни спортове. Корифеят на пловдивската спортна журналистика Станко Стоянов също не пропусна, още повече, че и той е бивш баскетболист. Собствениците на залата, целият отбор за новото първенство, впрочем, заради него бе и събитието, журналисти, че и малко публика. После имаше и празненство в "Копчето"
+5
 
 
Чудесна зала!!!Нека да се ползва със здраве от всички желаещи да спортуват!!!Успех на всички!!!
на 29.08.2017 г.
0
 
 
Доста нови и красиви многофункционални спортни зали се появиха в Пловдив,за радост на многофункционалната им посестрима -"конгресна" зала Колодрума.
-5
 
 
А стадион Пловдив нека си тъне в развалини..СРАМ СТЕ..!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: