ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
КАТ Пловдив, спиш ли добре? Завиват ли те?
Автор: Васил Динев 07:40 / 30.08.2017Коментари (31)12646
© Plovdiv24.bg
Продължава бруталното поведение на част от шофьорите по пловдивските улици. Ето какво казва по този повод читател на Plovdiv24.bg: Мястото е кръстовището на булевард "Христо Ботев" с "Източен". Ето как закони и правила не важат за никого. За още по-голяма наглост зад мен имаше водач, който почна да ми свири и псува защо и аз не съм бил минал!?"...








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ДА СЕ ПОСТРОИ ПАНТЕОН НА ЗАГИНАЛИТЕ В Пловдив.
0
 
 
КАТ лежат на същата кълка, без да си дават сметка колко години се изнизаха по време на сладката им дрямка. Успокоява ги това, че не могат да срещнат сериозен отпор от критичната маса граждани, а само от единични тумби цигани. Понеже са наследствена служба, там още си имат илюзията за инстинктивния страх (да не се бърка с респект, което е съвсем друго) сред хората от репресивните служби през режима. Със сигурност ще им дойде като гръм от ясно небе, когато разярена от някое поредно брутално и проспано нарушение тълпа директно започне да преобръща патрулен автомобил със сладко дремещи в него служители. Не на всички човешкият живот им е безразличен и се измерва в далавери с двайсетолевки - нещо, което не може да се проумее от онаследилите медоносните палки.
-2
 
 
Уцхат се от градцкик транспорт,но забравкт цхе градцкик транспорт се двийи по разсписание и има малко повецхе привилегии от обикновенните мепесета!!! Всеки иска да е специален и да мине преди всицхки,но този които много барза обикновенно не стига барзо!!!
0
 
 
Не е логично светофара да е виновен. И че това е едно от по-проблемните кръстовища в града. Не е по-проблемно от другите. Това се случва и на светофари с лява секция, секция за направо и секция за дясно при червено за направо, и на 2 и на 3 ленти. Мога да ви снимам същата ситуация на всеки булевард, при това лесно, паркирам зад някой блок, чакам 10 минути да мине първия автобус и го снимам. Обикновено тези за направо са най-много, за десен е различно, но в повечето случаи са по-малко от за направо. А за ляв са най-малко. И автобуса влиза в лява секция, затапва тези които ще завиват наляво, ако никой не го пусне чака да светне червено за направо и дясно, тези за наляво се изнасят на зелено, а той и си минава на червено надясно. Това създава две рискови ситуации. Той засича тези на които им е зелено и минава през двойна непрекъсната. Когато минава на червено пък засича тези на които им е зелено. Подобни ситуации с автобуси има и по кръговите кръстовища. Реално ако всеки си спазва предимството, знаците, маркировката, светофара, всеки автобус на ден ще го блъскат по 20 пъти. Явно не шофьорите на автобуси са изцяло виновни, а така са им наредили устно шефовете. Просто няма как всеки да е луд, а всички го правят. А когато стане ПТП шефовете уреждат нещата.
+1
 
 
Завили са ги добре от 44-та насам и няма отвиване!
0
 
 
КАТ ще ги видите по улиците само преди празници когато джобовете са им изтънели. На никой от тия пумиари на които всички ние им плащаме заплатите а някой от Вас им дават и бонуси не им пука дали ще се изтрепете по улиците. Та те дори не се трогнаха когато убиха техен колега! Направо да ги закрият така или иначе на всеки е ясно, че в град Пловдив закони за движение по пътищата няма, защо да храним тези които уж трябва да ни пазят?
0
 
 
Преди около месец писах на Пловдив 24, как там, на същото това място, автобус по линия 99 /така мисля, че беше/, направи десен не от лява лента, а от НАСРЕЩНОТО, през всички други коли. Явно от медията са решили, че се шегувам. И понеже там има камера /дано работи/, помня, че в сигнала бях писал и точен час, за да може да се провери камерата. При това автобусът се движеше бързо, тоест беше на скорост, когато нахлу в насрещното и зави. Цяло чудо беше, че откъм ВСИ не идваше друг автомобил/автобус. Щеше да е страшно.
0
 
 
Това е нищо! На този завой масово и системно автобуси с номер 99 правят десен завой от лява лента при чисто червено за тях надясно към Тракия изпреварвайки цялата колона. Всяка вечер минавам от там и винаги има някой автобус да се изсули като сопол. Ще почна да ги снимам и качвам тук с номерата им. Ще сгазят някой нищо неподозираща баба в такъв момент както този в Кичука и после пак хората ще са виновни!
+2
 
 
Тия в КАТ трябва да бъдат изритани всички до един пълни ПОМИЯРИ са
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: