ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Полицията посочи виновничката за мелето в Кючука, БМВ-то е невинно!
Автор: Васил Динев 11:37 / 30.08.2017Коментари (20)12509
Как е станала тежката катастрофа в Кючука, за която Plovdiv24.bg снощи пръв ви информира. Днес потърсихме официална позиция от МВР Пловдив, откъдето поясниха специално за читателите на сайта ни следното: "Лек автомобил се е блъснал във фризьорски салон в Пловдив. Сигналът за инцидента е подаден към 20:00 часа вчера. Лек автомобил "Пежо" с 43-годишна шофьорка прави ляв завой на кръстовището на бул. "Никола Вапцаров" с ул. "Константин Геров" и отнема предимството на насрещно движещо се БМВ.

При сблъсъка немското возило се завърта и се блъска във фризьорски салон. Водачите на превозните средства не са пострадали, нямало е и хора във фризьорския салон. Нанесени са големи материални щети - по двата автомобила, по светофарната уредба и по салона. Пътният инцидент е отработен по административен ред, на 43-годишната шофьорка е съставен акт".


Още по темата: общо новини по темата: 2
29.08.2017 »
29.08.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Веднага чалгата да направи кичек "Беемвето е невинно"!!
0
 
 
Тоз, за да мине през светофар и да влезне в магазин се е движил с 45.5 км/ч .КАТ са в друг времеви континиум....
0
 
 
Баш тарикатът с баварията сигурно е карал със "съобразената" от закона скорост, така като гледам по Пежото...
0
 
 
БМВ джигити.Мислят,че като карат марка БМВ и са най-големите.Човека с бмв-то е кихнал някое левче и е невинен ,разбира се
0
 
 
След случаите на споделена според "експертите" от КАТ вина като с летящото по Руски синче и този в статията, скоро сигурно всеки ще може да обжалва санкция за превишена скорост на територията на Пловдив. Според същия този КАТ карането със силно превишена скорост не е утежняващо обстоятелство. При нормално правораздаване подписалите се под такива експертизи биха продавали на безценица имотите си, за да се помъчат да покрият непосилните съдебни искове. Засега ги крепи дружбата между МВР и съда.
+1
 
 
Не съм свидетел на катастрофата, но спомен от снощи по БТВ жената на пежото каза, че на жълто е направила левия завой след като е била в кръстовището. Ако е така, имам въпроси към полицаите - Колко време след като си в кръстовище и ти светне вече жълто трябва да чакаш някой отсреща да премине за да не му отнемаш предимството? Какво правим ако вече сме на зелено за другите и червено за нас и стане катастрофа?
+7
 
 
КАТ се изявяват като все по неадекватни и малоумни, дано жената оспорва акта в съда. Вместо за закопчаят пикльото дето е летял ниско те го оневиняват...
0
 
 
Що говорите глупости :) Кой кара с 20? Нормално се кара с 60-70, а това е напълно достатъчно да станат къде по-големи щети :) Това, че госпожата не може да кара е друга тема...
0
 
 
Прави сте, но по принцип няма как да се засече скоростта на БМВ-то. Отделно, че Пежото отнема предимство и създава предпоставка за ПТП. Ако БМВ-то да е летяло с 200, Пежото отнема предимство и то е виновно. На това място и с 60 да се е движело БМВ-то, салонът е много близко и пак щеше да е вътре. Дори и с по-лек удар. Факт е едно - по-добре в Пловдив да си пешеходец и да се движиш зад сгради, по малки улички. Направо не е за говорене. Отваряш Пловдив24 и се почва - катастрофа, отнето предимство, алкохол и ПТП, дрогиран и ПТП, катастрофа, загинали, ранени... Просто е плашещо и тук не КАТ, ако ще и Господ да се намеси, докато сами не спрем с тези изцепки по пътищата, нищо няма да се промени. КАТ какво да направят? Да влязат в колата на тази с Пежото и предотвратят отнемането на предимство ли? Или да му натиснат спирачката на поредния джигит... Няма как. От нас трябва да дойде. От месеци се старая да съм стриктен шофьор, поне доколкото може в Пловдив и да карам максимум с 60 по правите отсечки на големите булеварди и с 45 по другите улици. Излиза, че преча на всички, защото другите се имат за рали пилоти. Вчера пътувам посока Метро в Тракия, карам с около 58 - резултатът - изправариха ме отляво и отдясно, а зад мен ми присветкаше някакъв с едно Рено... С колко да караме по Санкт Петербург? С 90?
+8
 
 
Тези некомпетентни смешници във униформи били посочили причината. Те не могат да установят причина даже да са свидетели на ПТП, камо ли след свършен факт. Никакво уважение за тази прогнила институция. Всички знаем какво би станало ако скоростта беше в ограничението.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Електротранспорт в Пловдив?
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: