ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Влогър удари Сузанита в земята
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:19 / 01.09.2017Коментари (10)24876
©
Влогърът Dro отново остана потресен от 14-годишната певица Сузанита. Щерката на Орхан Мурад вчера пусна дуетното си парче с Андреа, което вече трупа лавинообразно гледания в музикалните платформи. Влогърът е известен с това, че реагира на различни музикални видеа. Преди време той коментира песента "Луцифер и Буда" и беше разочарован. 

След като чу родния хит той отсече: "Кучко, ти си само на 14, трябва да си в училище, не да правиш това". Андреа е една от любимките на Dro. Това е една от причините той да реши отново да гледа видео, в което участва точно Сузанита, признава си чужденецът. След като чува парчето "Строго забранено", той отново остава безмълвен. След първоначалния ступор той решава да похвали Андреа, която според него е от истинска класа. 

После обаче се спира. "Сузанита... много си сладка, но... ти си на 14. Това не е нещо, което трябва да правиш. Малко момиче, ти не си Гери-Никол", казва той, добавяйки, че му е неудобно да е откровен и да каже какво наистина мисли, защото момичето е много малко. "Все пак определено имам мнение и какво да кажа, просто не е редно". "Кой е следващият, с който ще се набута да прави дует? Галин, Криско, Галена? Обичам Андреа, каквото и да си мислите. Коя е пълнолетната възраст в България, за бога.. Частта, в която пее Сузанита, просто не е за нея. Видеото е сладко, но Сузанита е прекалено млада, за да прави това", добави той. Drо е повече от шокиран и искрено съветва щерката на Орхан Мурад да остави музиката, поне за момента, пише "Блиц". 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще мине и нейното време. Първо беше Гери-Никол, сега е Мис Чело, догодина ще е някоя друга...
0
 
 
Добре де, на никой ли не му минава през мозъка, че това е дете на 14 години и всичкия тоя "имидж" е за над 18 години?! Няма ли органи в тая държава (освен полови), които да се заинтересуват какво-що...?! Тя нека да си пее, но с тези клипове и снимки какъв пример даваме? СЕМ няма ли да се самосезира? Или чак ако някой сръбнал или смръкнал батко на 40-ина години и разцепи ... "плика с хонорара", ще започнат комисии в парламента, правата на детето, бля бля ... стойки и чалъми! Прост народ-слаба държава!
+2
 
 
Въпросното момиченце ще го заболи най-много, ако всички дружно престанем да й гледаме клиповете и да я коментираме. Буквално ще й съсипем "таланта"... :)
на 02.09.2017 г.
0
 
 
Тая сузинита или както е там като е толкова отворена да направи едно видео с 5-6 едропиш..ви негра как и цепат ан..а по 2-3 наведнъж и ще стане известна в целия свят!
0
 
 
Човек,който е гледал клип от в чагла индустрията,да дава акъл?Нещо не схащам аз???? Не съм го гледал и няма да го направя,явно новата чалгица,трябва да излезе наяве,.....Мерси!
-5
 
 
Тъмнозеления dro,пълен смях,а мацето си е екстра.
-3
 
 
Dro, който е хомосексуален траверс негър? Seems legit...
+2
 
 
Тоя Дро, какъв чужденец е? Откъде е? С какво го кефи българо-циганската чалга? Андреа му е любимка??? Явно, наистина е чужденец - български циганин, който се прави на кОлтурен чужденец!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: