ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Нови подробности за драмата със застреляния собственик на заведение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:06 / 02.09.2017Коментари (9)13412
©
Нови разкрития за убийството във Виноградец. Официалната версия на полицията и прокуратурата относно убийството във Виноградец е, че става въпрос за нещастен инцидент. Близките на жертвата твърдят, че 6-годишното дете, което беше посочено като неволен извършител на стрелбата, няма нищо общо с престъплението, а истинският убиец се прикрива.

Лазар Влайков, който бе задържан за 24 часа за това, че е предоставил оръжието на детето, вече е освободен от ареста. Срещу него няма подвдигнати обвинения, нито е привлечен като обвиняем.

Собственикът на ресторанта е застрелян пред очите на дъщеря му. Във фаталната вечер тя е била сред гостите на тържеството. Твърди, че не 6-годишното момче, а Лазар Влайков е произвел смъртоностния изстрел към баща й.

"Моят баща стоеше на този стол, като пейката сега е разместена. Лазар стоеше тук. Лазар стреляше от пейката в седнало положение нагоре. Баща ми виждате къде е стоял. Ударната му рана е точно тук от ляво. Под мишницата е улучен, като той обичаше да стои така с кръстени ръце, а детето си играеше ето тук. Пистолетът до последно беше в Лазар Влайков. Той стреляше последно и последният изстрел пак е бил от него. Няма как детето. Направи две крачки и се строполяса тук. Държеше се и викаше защо го направи. Защо ме рани към Лазар", разказа в ефира на Нова телевизия Деница Тонкева, дъщеря на застреляния собственик.

Близките се опасяват, че разследването няма да е обективно. Смятат, че истинският стрелец ще бъде прикрит. По думите им още във фаталната нощ Лазар Влайков звънял на един от прокурорите в Пазарджик.

"Те са като братя. Той го пази постоянно. Каквото и да се направи, той е конфликтна личност Лазар Влайков. Той уби моя мъж като куче за нищо", коментира Павлина Тонкева, съпруга на застреляния.

Лазар Влайков има няколко криминални прояви. За това два пъти е бил изключван от ГЕРБ. И днес в дома му не откриваме никого. Роднините на Лазар Влайков избягват коментари по случая.

Мнението на хората в селото за Лазар Влайков са от едната до другата крайност. Едни го описват като добър и авторитетен, а други като конфликтна личност.

От полицията в Пазарджик са категорични, че става дума за нещастен инцидент като изстрелът според разследващите е произведен от 6-годишното дете.



Още по темата: общо новини по темата: 20
04.11.2018 »
29.10.2018 »
30.05.2018 »
27.04.2018 »
26.09.2017 »
12.09.2017 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Полиционерската версия е много убедителна за хора, които: а) не са боравили с оръжие поне при наборна служба, б) не са родители. Който е помагал на 6-годишно дете да натисне спусъка на някой пластмасов пистолет за капси, знае за какво става въпрос. МВР + съд + престъпници-рецидивисти + цигани = дружба навеки!
0
 
 
Май и сега се работи по само една - "правилната" версия. Иначе защо са взети натривки само от детето и не се казава резултата? А натривки от собственика на пистолета, защо не са взети? Мисля, че този път колкото и да се опитват да прикрият този социопат няма да им се получи вече.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 02.09.2017 г.
+1
 
 
Не мога да разбера,защо отвличат вниманието на полицайчетата от основната им дейност да протестират.
+2
 
 
Абсурд 6-годишно дете да успее като за начало да натисне спусъка само достатъчно силно, за да произведе изстрел, какво остава как с малките си ръчички е държало пистолет и едновременно с това е натискало спусъка, а пък за отката да не говорим.
+2
 
 
Според мен, не е възможно да е стреляло детето. При изтрела има рикошет, щеше да има поражения в/у детето.
+2
 
 
Поредното Ганьовско безобразие! Жалко за човека.....
+3
 
 
За няколко дни ще го разрешат случая, сега са заети да протестират. Ще намерят писмото в къщата на детето и ще разберем истината.
на 02.09.2017 г.
0
 
 
Към вдовицата: Не си давай парите за адвокати, просто няма смисъл (в тази държава всичко е прогнило) ами намери някой да му платиш да му одреже топките на тоя и да му ги натика в устата. После няколко снимки в интернет и да си живурка после ако не се застреля сам!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: