ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Секс за първи път" идва в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 04.09.2017Коментари (1)4196
©
Новият спектакъл "Секс за първи път", който бързо покори софийската сцена, идва и в Пловдив в лятно кино "Орфей" днес от 20:00 часа. Ролите в спектакъла са поверени на невероятните Милица Гладнишка, Александра Сърчаджиева, Камен Воденичаров и Димитър Живков, които умело водят публиката из дебрите на първите ни сексуални преживявания, вълнения и спомени. Актьорите интерпретират надеждите и разочарованията на няколко поколения хора при първата им интимна среща. 

Често комични, иронични или изпълнени със сантимент, понякога тъжни, дори изострено брутални, сюжетите провокират зрителите с откровението и искреността си. Това е едно емоционално пътуване, което започва от силата на любовта през кризисните времена на 30-те години на ХХ век, минава през от романтичните години на сексуалната революция на 60-те, безгрижието на 80-те, надеждите на 90-те, до технологиите и безумията на днешния ден.

Пиесата "Секс за първи път" е написана от американския автор Кен Девънпорт. Поставяна е в САЩ и е абсолютен хит по посещаемост на Бродуей, в продължение на 8 сезона. През 1998 г., десет години преди да се появи блогът със същото име, се създава уебсайтът My First Time, който позволява на хората анонимно да споделят собствените си истински истории за техния първи път в секса. 

Сайтът моментално се превръща в явление, като над 40000 истории се изливат от цял свят, било то глупави, сладки, абсурдни, смешни, хетеросексуални, хомосексуални, непохватни, срамежливи, секси. Авторът умело подбира от тези истински истории и всички уникални герои в тях най-интересните и завладяващи моменти, които е превърнал в майсторски написана пиеса и е дал възможност на четирима невероятни актьори да ни забавляват, разтърсват, провокират от сцената, да ни карат да се замислим, да се влюбим, да потърсим себе си в тази аплодирана осемдесет минутна игра.

''Секс за първи път'', обещава да ви разсмее и да ви върне към спомените на вашето първо интимно преживяване. Режисьор е Димитър Стефанов. Неговите спектакли "Живак" /Продуцентска къща "Креди Арте"/, "Който трябва" /Драматичен Театър "Стефан Киров"/, "Тиква" /Сатиричен Театър "Алеко Константинов"/ и други са носители на различни награди и се играят при голям интерес из цялата страна. Билети за спектакъла "Секс за първи път" се продават в Билетен център пред общината.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
А кога ще ни зарадват с пиесата "Секс за последен път" (My last time)?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: