ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гергов на "Копривките": Нашата партия е градила тази държава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 09.09.2017Коментари (16)8028
© Радио Пловдив
Вот на недоверие към правителството ще има тогава, когато са налице всички обстоятелства да се промени управлението в България. Вотът на недоверие трябва да отразява промяна в обществените настроения, а няколко месеца след изборите рязка промяна не може да бъде търсена. Това заяви пред журналисти в местността "Копривките" край Пловдив заместник-председателят на Народното събрание и член на Изпълнителното бюро на БСП Валери Жаблянов. 

Той уважи традиционния деветосептемврийски събор на пловдивските социалисти, на който присъстваха над 5000 души, депутати и активисти. Жаблянов посочи, че 9 септември е една от най-значимите дати на 20 век в българската история. По думите му това е датата, която отваря пътя към създаването на българската република. Той заяви, че в момента БСП е основна опозиционна сила и противник на управляващата коалиция, която не може да води страната напред.

Попитан как ще коментира изявленията на лидера на партия "Воля" Веселин Марешки за евентуален вот на недоверие към правителството, той отговори: "Партията на господин Марешки не бива да се надценява. Вотът на недоверие не е спортно упражнение". 

От своя страна Областният председател на БСП Георги Гергов призова социалистите да работят здраво отсега за победа на следващите избори. И постави като цел две червени карти - в града и областта. "Нямаме от какво да се срамуваме, защото нашата партия е градила тази държава", посочи още Гергов.


Източник: радио "Пловдив"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БСП, или БКП...... - васали на КПСС !!!!! Продажници на българските ценности....Рубладжии, долни....
0
 
 
Обичайните червени задници...минавания,моби,мазута на гьон баба му и двете му сиамски шибека,сантос и т.н.ги няма с коментари.Може би плюскат кебапи на Покривките и гъделичкат на шопара червените мъди инак няма "папкане".Вижда се какво са построили ТЕ и се вижда гадните капиталисти в Западна Европа че и в Гърция и Турция какво са построили.Такива като Гергов са реализирали кочина!
на 09.09.2017 г.
0
 
 
Г-н сфинароф пак се изходи неподготвен. Червена шайка престъпници! Каскетаджии прости! Нагли продажници и манипулатори! За нищо читаво не ставате.
+9
 
 
Вашата партия свиньо е граБила и продължава да граби тази държава!
+8
 
 
9 Септември била най-значимата дата на 20 век. Уроди червени, знайте че това е най-черната дата в българската история. Вече толкова години България още не може да се отърси от комунистическите последици.
+6
 
 
5000 сапуна се събрали на Копривките да умуват как да крадат.
на 09.09.2017 г.
-4
 
 
Само да попитам, правите ли разлика между БКП, която построи и направи България цъвтяща държава във всяко едно отношение ( доказателства в цифри колкото искатае) и тяхните наследници, които заедно с всички нови политици все още крадат и разграбват от нея?
+6
 
 
На червените хрантутници само кебабчета им дай- няма значение къде, дали на Бузлуджа, дали на Копривките, само лапация да има! Лошото за пловдивчани е, че скоро няма да ходят на Копривките- гората след днес е тотално осрана от преялите комунисти!
+12
 
 
На ден като днешния първо - Бог да прости всички жестоко убити след 09.09.1944! Свинарят е необичайно прав. Настоящата "държава" в този неин пародиен вид наистина е дело на Партията. Иначе държавата, за която българи се връщаха от престижни университети от цял свят, за да се записват доброволци и да умират, за която семействата с гордост и трепет раждаха по над четири деца, в която хората се кланяха с почит пред духовници, учители и лекари, е нещо, до което гадните червени ръчички никога няма да достигнат.
0
 
 
Вашата партия разграби построеното с труда на всички българи и открадна парите за пенсии трупани от нашите родитеи.Работили по 40 години получават пенсии по 200 лева..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: