ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изключително срамно! Локо падна като Ливърпул с 0:5
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 09.09.2017Коментари (58)15517
© Plovdiv24.bg
Локомотив записа изключително срамна загуба от Пирин с 0:5 в мач от 8-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Станислав Костов (6, 42), Анти Рениа (9), Аймен Суда (71) и Петър Христов (88) отбелязаха за домакините.

По този начин Локо остана на 7-ото място във временното класиране с актив от 11 точки, докато Пирин вече е 8-ми с 9 точки.

Това бе и първи домакински успех за "орлетата" от месец април насам.

Футболистите на Локо бяха повече от отчайващи в този двубой и благоевградчани можеха да вкарат поне още 5-6 попадения, ако не бяха пропуските им.

Още в 25-ата секунда Анти Рениа преодоля елементарно Димитър Велковски и подаде към Станислав Костов. Той шутира, а топката рикошира в крака на Пламен Крумов и след това се удари в ръката му и излезе в корнер. Претенциите на "орлетата" за дузпа правилно не бяха уважени от съдията Станислав Ставров.

В 6-ата минута обаче пиринци повториха упражнението и този път успешно. Анти Рениа отново подмина като малка гара Димитър Велковски, подаде към Станислав Костов, който от няколко метра засече с крак за 1:0.

Само 3 минути по-късно Пирин удвои след поредната странна изява на "черно-бялата" отбрана. Аймен Суда напредна в средата и намери Анти Рениа на десния фланг, който нахлу в наказателното поле и със страхотен удар матира вратаря Мори Диао за 2:0.

Малко след това нервите на Войн Войнов не издържаха и той замени Димитър Велковски, пускайки на негово място Георги Пашов.

Единственото положение за Локо бе в 28-ата минута, когато Пламен Крумов изпълни перфектно фаул, а топката прехвърли стената, но рикошира в напречната греда.

В 42-ата минута Пирин направи преднината си класическа. Анти Рениа отново проби отдясно и центрира в наказателното поле. Вратарят на Локо Мори Диао опита да изчисти с една ръка, но топката попадна в Станислав Костов, който от 10-ина метра я насочи в мрежата за 3:0.

В началото на второто полувреме гредата спаси Локо от нов гол. Радослав Кирилов излезе на добра стрелкова позиция и прехвърли излезлия напред вратар Мори Диао, но топката кацна върху напречната греда.

В 71-ата минута и освободеният преди време от Локо Аймен Суда се разписа. Нападателят, който на Лаута така и не получи шанс за изява, вкара с шут от 12 метра за 4:0. Той беше в явна засада, но страничният съдия не я маркира.

В края на мача току-що влезлият на терена Петър Христов овладя една топка в наказателното поле на Локо и с премерен удар вкара за крайното 5:0.

Така "смърфовете" повториха поражението на английския Ливърпул, който няколко часа по-рано отнесе също 5 гола при гостуването си на Манчестър Сити.

Пирин - Локо 5:0

Голмайстори: 1:0 Станислав Костов (6), 2:0 Анти Рениа (9), 3:0 Станислав Костов (42), 4:0 Аймен Суда (71), 5:0 Петър Христов (88)

Пирин: Благой Макенджиев, Румен Сандев, Стилиян Николов, Юлиян Попев, Анти Рениа, Антон Костадинов, Аймен Суда (87- Петър Христов), Димитър Благов, Станислав Костов, Радослав Кирилов (78- Тодор Траянов), Александър Башлиев.

Локо: Мори Диао, Пламен Крумов, Пламен Николов, Асен Георгиев, Димитър Велковски (12- Георги Пашов), Ванчо Траянов (63- Янко Ангелов), Парвиз Умарбаев, Веселин Марчев, Дани Кики (53- Симеон Райков), Дино Мартинович, Димо Бакалов.



Още по темата: общо новини по темата: 27
19.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Нашият отбор е НАЙ-СЛАБИЯТ в цялата група!Футболистите ни са без грам СРАМ!!!
-1
 
 
Жълтите Изпадащи Мишки утре Левски ги Мандръа и се утаявате трайно!!!
+4
 
 
Само че Пуул падат от Сити,а саде Локо от Пирин рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ?‚
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Не тренера a тези футболистчета са виновни и Гуардиола да дойда с тези балерини пак ще падаме с 5:0
+3
 
 
Хахахахахах евала Пиринка де го ток Ливерпоол хахахах
+2
 
 
Живуркане....това е.. Няма пари няма организация! Нищо няма дори и чест няма вече
+1
 
 
Абе кои играха-шайката гейове или шайката мангали? Иначе традиционна най-жалък и смотан е коментара на гейчето Стикс, които прави подробен анализ/ без да разбира нищо и защо го прави/.Е, за пореден път циганското отбор показа как се става за резил! А дано другия път комлексара Дани Кики при хвърляне на жребия да избере жълтото,та да му тръгне малко..Само едно ми е чудно-що се занимава още с тия нещастници г-н К...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: