ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
За самоубийците на две колела в Пловдив - тема с продължение!
Автор: Васил Динев 08:55 / 10.09.2017Коментари (50)12515
©
Илюстративна снимка
"Здравейте! По темата на статията "Рев на мотори и бясно каране в Пловдив", подадена от читател, искам да пиша и аз." Така започва писмото си до Plovdiv24.bg наша читателка и продължава: 

Мислих да споделя, но някак си не виждах смисъл, защото Вие откликвате веднага, но тези които трябва нищо не правят. Почти същите думи като на читателя, ще присъстват и при мен.

Откакто асфалтираха бул. "В. Априлов" и ул. "Л.Каравелов", почти всяка вечер стават бесни състезания и фучат коли, които правят кръгчета на колелото на ВМИ на максимална скорост. Някак се търпеше скърцането на гумите, но напоследък започнаха и мотористите, които бръмчат ужасно непоносимо.

Жалкото е, че на тези самоубийци нищо не им става, а и си заслужават да се пребият, сами си го търсят, но създават реална опасност да пострадат невинни хора, а те и да искат не могат да спрат при тези скорости.
Колко е трудно една цивилна патрулка да се скрие в района и да приключи въпроса? Дават им се наготово точните координати. Има частни камери в района, могат да изискат записи и да видят за какво става въпрос или да сложат камери на колелото.

Многократно се опитах да ги издебна и снимам, но карат толкова бързо, че дори не може да се види видът на колите, камо ли регистрационни номера.
И това продължава с месеци. Да нямаш тишина и спокойствие по нощите в дома си и сигурност извън него.

На такива трябва да им се отнемат не само книжките, но и колите и моторите.

Срамота е да се допуска такова нещо из целия град.
Като искат да се трепят, поне да ходят в пустошта, извън града, където няма на кого да шумят и застрашават животи.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Много е жалко като чета коментарите колко злоба и омраза има между хората.Радвате се че някой е умрял дори защото си е карал и вдигнал някакъв шум който ви е подразнил. Градовете са мръсни,шумни и пренаселени.Нужно ли е да се кълнем и нападаме вместо да се усмихнем и да пожелаем живот и здраве всеки му със слабостите му и недостатъците.Който нарушава да бъде санкциониран и това е.Това да пожелаеш смъртта на жив човек не го разбирам аз и не искам и да го разбирам дори.
0
 
 
отивайте на село на тихо като ви е шумно в града
-1
 
 
Да се мажат по асфалта тия бълхари. Тъкмо малко шоу и естествен подбор в едно. Само да не се удрят в невинни. Да ги оставим и те ще си се филтрират сами.
-1
 
 
Dimitar Stoenchev --> ДимитАрчо, ти понеже на село при козите си подложен на терор с гнусна чалга , дойде в града да тероризираш нас с пърдялника си ли ?... И да иска се смелост и ВЪЗПИТАНИЕ, за да спазваш обществения ред и уважаваш спокойствието на хората ! Селяндури като теб са резил за свестните мотористи !
-1
 
 
Селска работа...тея мотористи не се спряха начи...рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ?‚рџ‘Џрџ‘Џрџ‘ЏрџЏЌрџ’Ёрџ’Ґрџ’
Ґрџ’Јрџ’Ј
0
 
 
Ейййййй бългрина е станал много бдителен и загрижен народ... е*е вместо да се занимавате със глупости, аз питам защо не погледнете начина на управление тази държава от купчина корумпирани депотати... Защо не протестирате от работодателите си заради ниските заплати... Или ви е шарен живота и сте добре... Я се ствгнете и дайте да станем единни и дасе изправим срещу политиците които помучават минимум заплащане от 7000 лв на месец... А вие работите за 600-700 лв и ви казват каъ не ви харесва отивайъе да садите картофи на село... Оставете ги хората със мотори да се трепат... Просто нямам думи... Ако е за някоя глупост сте номер 1,ама за друго ви няма никакви...
+1
 
 
Решението е ясно, повдигнати пътеки, особено на кръговото където често забравят че пешеходеца е с предимство. Това е лесно и пасивно решение, патрулка не може да има на всеки булевард.
0
 
 
Тази нощ в Тракия беше все едно мото състезание. Трима без гърнета, не спряха до сутринта. До като не не направим нещо ние, нищо няма да се промени.
-1
 
 
Донорите карат само на задна гума
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: