ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Дъщерята на Петър Стоянов: Някои мислеха, че баща ми е премиер на Молдова, президент на Македония или цар на Румъния
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:07 / 10.09.2017Коментари (8)8397
©
Годините, в които баща ми беше президент, са дар за мен и съм невероятно благодарна. Това призна дъщерята на президента Петър Стоянов Теофана.

"Когато татко стана президент, бях много малка и не разбирах какво се случва. Когато ми казаха, че ще се местим да живеем в "Бояна", бях много разстроена, защото не исках да живея с леля Бояна", спомня си с усмивка пред bTV президентската щерка. Казва, че животът на президентската дъщеря не се различава по нищо от този на всяко друго момиче. 

"Бях на морето с майка ми и баща ми в Гърция и се запознах с момиче италианче. И започнахме да си играем, беше много забавно. И в един момент тя ме пита какво работи баща ми. И аз казвам: Ами, президент е. И тя каза: И моят! На коя фирма? И аз казвам: Ами, на държава. Има обаче срещи, които никога няма да забрави. 

"Имах огромен шанс да се запозная с Бил Клинтън. Който всъщност е много близък приятел на баща ми и до днес. И аз тъкмо излизах, а той влизаше и си спомням как ми пипна якето и каза: О, това е толкова хубаво яке! И това яке не съм го сваляла почти 2 години. Беше едно никакво, черно яке. Но щом Бил Клинтън го е казал", допълва Теофана. 

На 12-годишна възраст Теофана заминава за Женева, където завършва международно училище. Учела заедно с племенничката на Саддам Хюсеин. Но нито един човек в елитното учебно заведение не знаел кой е баща й. 

"Някои мислеха, че баща ми е министър-председател на Молдова, президент на Македония, цар на Румъния. Все около България, но не точно в България", казва още тя. 

"Баща ми е един от най-интелигентните хора, които познавам. Често се допитвам до него за съвет. И двамата много обичаме историята", признава Теофана.

"Много добре зная откъде идвам. Това, че днес работя в Женева, не означава, че след 2 месеца няма да работя в София, Пловдив или Плевен", добавя тя.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От куртоазия обичате България,но задниците ви най добре доказват къде им е най добре!Няма смисъл от демагогия и фалшиви убеждения...като си се нагласила и устроила някъде,седи си там и се радвай на живота.Няма смисъл да разтягаш локуми за онова,където не си и верояно ще се връщаш само на "гости' !
0
 
 
Времето побеждава всяка лъжа. Ще проверим къде работиш след два месеца, също и след две години. :)
0
 
 
Приятел с Клинтън,който заедно с оная вещица жена си,водят класация за най-много умрели от самоубийства и нещастни случаи свидетели (към 80 човека). Фондацията им прибра стотици милиони за земетресението в Хаити,и не даде и един долар на клетите примати там.Бил засипа Сърбия с уранови бомби( жилищни квартали!!!) в една скалъпена война,и обвини руснаците за нея. А бат Петьо го подкрепяше с неистов възторг,щото да ни приемат в НАТО.А унищожихме и единствената си защита срещу евентуална заплаха от юг - ракетите СС23,пак заради осраното НАТО. И сега Теофанчето хвали тати,който и помага със съвети и я изпрати да живее в Швейцария,за да може от там да пълни главите на тъпаците в България с либерастки небивалици. Ще повърна.
-1
 
 
Ама хич не ти вярвам на последните два реда!
0
 
 
"Някои мислеха, че баща ми е министър-председател на Молдова, президент на Македония, цар на Румъния. Все около България, но не точно в България", казва още тя. КОМЕНТАР: Това западно невежество неизбежно ме води към знаменития пътепис на Щастливеца, издаден преди век и четвърт, където Алеко описва диалога си с митничаря от нюйоркското пристанище. Та този американски чиновник, види се, никога не е чувал за България и определя свищовеца като русин, после - унгарец, а накрая - и като турчин, макар че му е показана картата на Европа; " Oh, yes, Turkey; all right! - казал митничарят. Е, до ден днешен нищо не се е променило; нас, българите, в Западна Европа и Америка ни смятат за примати, така, както ние пък определяме населението на Бурунди, Бутан, Бруней и поне още стотина държави по света. А "европейците" от Запада не знаят и никога няма да признаят, че България ги спаси от турското нашествие...
+2
 
 
Даа особено в Плевен за 500 кинта със сигурност! рџ?Ђ я стига!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: