ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Обвиниха в дискриминация полицаи в Пловдив! Избират ли кой да глобяват?
Автор: Васил Динев 16:29 / 10.09.2017Коментари (45)17725
"Здравейте, аз съм родом от гр. Смолян, но повече от 10 години живея в Пловдив. Тук създадох и семейство. Харесвам града много, но няколко пъти се натъквам на дискриминация от страна на пътните полицаи в Пловдив и днес не сдържах и исках да споделя недоволството си.", така започва сигнала си до Plovdiv24.bg недоволната жена и допълва:

Няколко пъти виждам как се пишат глоби за неправилно паркирани коли с различна от пловдивска регистрация или дори се вдигат от "паяк", а до тях също неправилно паркирани пловдивски коли не се "закачат". Днес отново станах свидетел на това. Полицаите (в случая този, който написа акта полицай Петър Златев) глоби автомобил със смолянска регистрация паркиран на тротоар, неправилно разбира се, но на тротоара до него имаше и пловдивски автомобил, за който явно правилата не важат. Точно до него, на самото кръстовище, на една педя от знака Стоп, спрял още един автомобил, но явно и за него няма правила, защото е от Пловдив. Това не за първи път се случва пред очите ми. Дори веднъж чух на центъра как полицая каза на колегите си "ето Смолянска кола...да започнем от нея, пък ще видим дали ще пишем на другите" - какво означава това питам аз. Всички са в нарушение, за всички трябва да има правила и глоби. Съжалявам, че не можах да хвана полицая преди да си тръгне днес и да го попитам лично какви са причините да постъпва така, но определено ще подтикна собственика на смолянския автомобил да потърси отговор на този въпрос в 6-то районно управление. Прилагам ви и снимков материал.

Надявам се вие, като медия, да дадете гласност на неправдата, защото ми писна да гледам и да мълча. Полицията имат претенции и стачкуват за заплати, но нека първо се огледат така ли се върши работа, че после от моите данъци да имат по-високи заплати... не съм съгласна.

Благодаря ви!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Здравейте, аз също съм родом от гр. Смолян, но преди 5 год. си купих разкошен автомобил от Пловдив. Прибрах се в къщи и буквално от следващия ден започна ужасът - ходенето по мъките. Където спра или паркирам глоба... Глоба след глоба видях се в чудо. В един момент се усетих, къде е ключа на бараката! Трагедията ми беше, че запазих пловдивската регистрация на автомобила. След около 2 месеца започна да отслабва смъртоносната хватка, защото смолянските полицаи свикнаха, че този пловдивски номер е на местен жител. Въпреки това се принудих и си смених регистрацията! Но защо.../коментарите са огромно дълги/...!??? С тези мои слова не искам да Оправдавам или Обвинявам Абсолютно никого, но свинщини, че и по-големи има и в Смолян и по Пампорово. Така че мила съгражданко недей да ревеш, ами ела с пловдивска регистрация в Смолян и започни да се движиш с колата и след няколко дни ще ти се прище да ги избиеш всички полицаи! Хайде млъкни...!
+3
 
 
Закона трябва да е еднакъв за всички.И глобите също.Докато има разделение и избирателност,ще има и негодувание,рушвети и липса на респект.В Лондон не ви гледат регистрацията от къде е...върви на ред и лепи честитки!После всеки си прави сметка...няма значение дали е PB или СМ!
+2
 
 
На всички с помашките изказвания и елементарните разсъждения им пожелавам когато и където отидат извън Пловдив, все да ги глобяват, за сметка на местните. Дано разберат какво е написала жената... :)
0
 
 
Напълни се града със селяци. Много ясно, че ще им пишат глоби като са в нарушение. То това е Пловдив, не е смолян дето да си паркират на мегданя или в горътъ. Браво на полицаите!
0
 
 
хахахах драхти наглата жена...вместо да се скрие и да се срамува от абсолютно безсрамното и спиране ,тръгнала да го заснема и споделя....
0
 
 
Аман от тъпи помаци ЕЙ. Ясно се вижда,че между "СМ" и колата вляво от Балканската (Хонда ако не се лъжа),започват паркоместа. Ако в помаклъка не сте виждали ( то няма и как да сте виждали) джобове за паркиране се научете какво е това и тогава наривайте като мечки.
+4
 
 
Селски, спрял си на пешеходна пътека бе, какво се жалваш ?!? Бъди благодарен, че хората са толерантни и не са викнали паяка да те набрули 50лв!
0
 
 
Еми паркирала си като родопско късорого говедо. Видно от снимките е,че е направен паркинг в съседство и т.н. и на всичко от горе се оплакваш. Номера в случая е без значение. Това е акт от общинска полиция, а за този дето е паркирал до стопа трябва да дойде паяк,защото пречи на движението. Та нищо нередно не виждам от въпросните снимки и браво на общинските полицаи,че стриктно си спазват наредбите.
+5
 
 
Много злоба тук! И пак се делим!А е толкова просто-никой не избира родители,родно място,външност...Навсякъде има свестни хора и не толкова...Лесно е да хвърлим вината за ужаса по улиците на Пловдив на шофьорите,които не са от тук,много удобно извинение!!! Срамно и безумно е да се твърди,че само те са лошите.Разгледайте публикациите с по-стара дата и ще се убедите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: