ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Капитанът на Ботев: Явно сме отбор за големите мачове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:56 / 11.09.2017Коментари (2)2750
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов похвали съотборниците си за представянето им в мача с Левски. "Канарчетата" го спечелиха с 2:1, реализирайки пълен обрат и взимайки първа победа в Коматево този сезон.

"Ние явно сме отбор за мачовете с големите отбори, тъй като с тях показваме добра игра. Дано така да бъде и в мачовете, които предстоят. Победихме Левски с добра игра. Бяхме по-добрият отбор", заяви Балтанов пред Диема спорт.

"Мисля, че започнахме да си връщаме самочувствието. Направихме добри игри в Европа, но това се отрази в мачовете ни в първенството, но днес се радвам, че спечелихме напълно заслужено", каза още капитанът на Ботев.

Той не се зарадва на победния си гол в мача, защото кариерата му започна на Герена.

"Този гол за мен, гол, като всеки друг. Важното е, че победихме. Момчетата се раздадоха и зарадвахме всички хора, които бяха дошли на мача. Радвам се, че бихме в този мач. Не искам да коментирам съдийството. На терена се вижда едно, всеки е изнервен, но важното е да мислим позитивно", заяви Лъчезар Балтанов.

Накрая капитанът на Ботев коментира и драмите в клуба от неделния ден, които предшестваха мача. На заседание на ръководството летяха оставки, имаше неразбории, но той смята, че това не е повлияло на отбора.

"Нашата работа е на терена. Не гледаме какво се случва извън терена в ръководството. Там си има хора, които решават", заяви още полузащитникът на "канарите".
Още по темата: общо новини по темата: 64
04.05.2018
04.05.2018
04.05.2018
03.05.2018
03.05.2018
02.05.2018
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Наистина каквото и да се случва в ръководството,тези момчета играят! Играят колкото могат ,но го правят успешно и личи в такива мачове,че се борят опитват и не губят дух.Макар ,че такива ,като лянкарите си идват с кучетата и котките със съдиите и пак ядат дървото.Съдба ли е,воля ли е...но всичко си идва на мястото след последния съдийски сигнал и заслуга за това е само на ТЕЗИ играчи.Грехота е ръководството да не използва този дух и потенциал...защото с времето тази енергия и дух ще се размият и всичко ще изтече по бързо отколкото се е градили. Няма смисъл да се разсъждава колко добър е треньора.Един треньор е по скоро психолог и мотиватор,после тактик.Често добрите треньори даже не са били и добри футболисти...има даже дето никога не са били професионални футболисти.Но имат поглед върху играта и мача и успех е дори да направиш 2 сполучливи смени. С едната смяна(на Марин) ,Киров си посегна и си взе мача.След като говедата не си го взеха(чисти положение и греда)...който Не вкарва,му вкарват.Те бяха убедени,че ще бият...че ако трябва и онзи боклук(Волен Чинков) ще им помогне. Ето това е успеха!Комбинация от воля на терена,дух,късмет и спортен шанс..плюс адекватен треньор,който използва рационално това с което разполага!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: