ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Орхан Мурад: Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:19 / 12.09.2017Коментари (23)8481
©
Орхан Мурад е много разстроен от слуховете по адрес на дъщеря си, след като песента й "Луцифер и Буда" направи истински фурор. Той излезе с открито писмо пред цяла България, молейки за разбиране. Ето какво точно пише певецът (без редакторска намеса): "Аз, като баща на Сузанита декларирам пред всички медии и цялата им аудитория, че писанията и коментарите по адрес на моята дъщеря, са абсолютна измислица и търсене на лесна печалба чрез тираж, гледаемост, читаемост, посещаемост, сензация - "сеир" и лесна слаба на гърба на моето дете. 

Затова настоятелно моля да спрат с измислиците по неин и по адрес на цялото ми семейство, и да петнят името ни. Декларирам, че Сузанита няма силикон в устните. Даже няма и татуировки. Не знам кой злонамерен човек е измислил и разпространил това. Чудя се на тези, които съвсем удобно и лекомислено вярват, че някой пластичен хирург ще си сложи главата в торбата и ще направи такава интервенция на 14-годишно момиче, а за родител, който би разрешил това, да не говорим. 

Декларирам, че Сузанита няма да участва в никакви реалита като "ВИП Брадър". Гнусна измислица, за да повишат интереса към себе си. Също лесно се тиражира от всички вестници и техните читатели, без да сеща зловещият и охотно коментиращ народ, че 14-годишно момиче не може да участва в такива формати без родител. Чак и хонорар й измислиха. Много долно, неуважаеми колеги. С вас и още няколко медии, ще се видим в съда, за всички тези злини, които ни причинихте. 

Декларирам, че Клипът, благодарение на който се разбуниха духовете и Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото, е погрешно разбран, заради нежеланието или невъзможността на много представители на нашето общество да приемат посланията в клипа, защото за това се иска и интелигентност. 

Веднъж завинаги настоявам - тъй като клипът отдавна е спрян от ютуб и ние помолихме в нарочни видео-спотове, никой да не го споделя, да се направи разграничение на личния живот на Сузанита и моето семейство от клипа, и ролята й в него. Настоявам да ни оставите на мира, за да можем ние, родителите, и приятелите на Сузанита, да канализираме и насочим в най-правилната посока, интелекта, таланта и известността, която тя волю или не, за добро, или не, получи. 

Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство. Добре помнете и не забравяйте, че Сузанита е продукт и производно, а не причина за налагането на тази култура сред младите хора. За това обвинявам цялата политическа система и управлението на страната от '89-та година насам, начело с техните слуги медиите, които загърбвайки всякаква съвест и морал, работят слугински за опростачването и обезличаването - даже изгонването на нацията. 

Обръщам се към всички родители, които злословят и хейтят по социалните мрежи. Мили сънародници, след като не ви е харесала тази роля на Сузанита в клипа й, забранете на вашите деца да го гледат и да слушат песента й. Забранете им да си мислят за нея и за другите им идоли от този жанр, защото не е само Сузанита. Забранете им да мечтаят да са на тяхното място и да подражават на Сузанита и другите, за да може да се учат, да са възпитани, образовани и да изградят висока култура. Да посещават опери, театрални постановки, да четат книги и заедно с родителите си, да теглят нацията напред, а не назад, както досега. 

И да се превърнем в една цветуща държава, в която младите хора не пушат и не се друсат от 10-годишни. Целомъдрени са до навършване на пълнолетие. Образовани, високо интелигентни и благоденстващи. Не се убиват за щяло и не щяло по жилищните блокове и нощни заведения, а се обичат, помагат си и живеят в мир и хармония. Пожелавам го на моя народ и моята родина - от все сърце. Покажете среден пръст на дявола - на злото, жестокостта, злобата и завистта, така, както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте. 

На мен си пожелавам нашият народ да спре да е перманентният шаран, който се лови на всякакви целенасочени въдици за отвличане на общественото внимание от съществените проблеми на родината ни, докато му отмъкват държавата под носа, докато ограбват и пребиват под носа родителите му, докато спят и ги третират като матрял. Да спре да се занимава със злобата си, а да излезе по площадите и да измете веднъж завинаги виновниците за неговото унищожение, и да си върне държавата и родината. 

От ОРХАН МУРАД, който е написал и изпял повече от 100 песни за любовта, приятелството и доброто у хората, и винаги е бил посланик на добросъседството и уважението между хората, и тяхното единение, без оглед на етническа и религиозна принадлежност."







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ми спрете да ни я тикате в очите! Благодарение на вас Сќ е славата
-1
 
 
Аз сум сусхто подкрепуам .мариана .какво схте вузпитаваме .насхите детза .това е една глезла задоволена от всицхко .не иа показваите .
0
 
 
Може да си голям глас,певец,текстописец...но мерака за изява на помака от Безводно се е прехвърлил на Сузанита.Ама е жалко...на тези години да се държи така.Ако можеше да видиш,сигурно щеше да мислиш по друг начин....Ама сега как да си признаеш,че сте се осрали с възпитанието на отрочето...
+4
 
 
Когато се представяш пред другите в опаковката на дъвка, как очакваш да се отнасят към теб...? :)
0
 
 
ТИ ВИДЯ ЛИ Я ЧЕ Е СТАНАЛА НАЙ ПОПУЛЯРНА БЕ БОКЛУК
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: