ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин неволно засне как кола блъска дете на пешеходна пътека в "Тракия"!
Автор: Васил Динев 11:46 / 12.09.2017Коментари (140)72285
© Plovdiv24.bg
Видео, изпратено до Plovdiv24.bg, показа как лек автомобил блъска дете на пешеходна пътека в Пловдив. Това става ясно от думите и кадрите, които наш редовен читател ни изпрати току-що. Мястото - улица "Съединение" до киното в "Тракия". "Няма нужда от коментар даже. Поне не избяга", пише още пловдивчанинът. За щастие към момента няма данни пешеходецът да е пострадал сериозно.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ето и изменението на Закона за движение по пътищата, което е в сила от началото на годината: Чл. 113. (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) При пресичане на платното за движение пешеходците са длъжни да преминават по пешеходните пътеки при спазване на следните правила:1. (изм. - ДВ, бр. 9 от 2017 г., в сила от 26.01.2017 г.) преди да навлязат на платното за движение, да се съобразят с приближаващите се пътни превозни средства; Чл. 114. На пешеходците е забранено: 1. да навлизат внезапно на платното за движение;
+1
 
 
Изгледайте клипчето отново! Детето буквално изтичва на пътеката на няма и 2 метра и пред автомобила и се хвърля пред него!!! По дяволите, защо не научите децата си да се оглеждат, преди да пресекат!!! Пешеходецът не е с БЕЗУСЛОВНО предимство на пешеходна пътека. ВКС има тълкувателно решение по въпроса, именно заради подобни случаи. Поинтересувайте се и прочетете!!!
0
 
 
Гледах доста внимателно клипчето няколко пъти. Още докато е в завоя детето тръгва да пресича, а водача преди да го удари изобщо не натиска спирачка, което показва че изобщо не го е видял. Абсолютно на 100% водача е виновен.
-2
 
 
Разберете малоумни шофоьри че пешеходната пътека затова и казват така защото е за нас Пешеходците и сте длъжни да спрете байганьовци, какво ви учиха там, верно има и неправилно пресичащи и не са малко, но давай да ги блъскаме че бързането вие по- важно.
+1
 
 
Направо си се засили към колата. Застанал е нарочно на завой, защото скоростта е по малка и няма да го натрошат много. Определено изчаква да мине рейса,за да се хвърли пред колата. Няма да се учудя, ако кажат, че е от ромски произход.
+1
 
 
Днес минах от там с детето ми,което е на 3 г. ,но нямах представа какво е станало...Така,трябва да се отбележи,че веднага спряха колите,за да ни дадат път,но това е ,защото имаше полицейска кола,разбира се,следобяд пресичахме булеварда ,който е на Мебелна къща ,карат като бесни ,няма кой да спре,всички бързат.Да,има пешеходци,които също не спазват правилата за движение,като минават на червен светофар,например,включително и аз съм го правила,но признавам си,да не изпусна рейс🙈,но всеки божи ден,аз обяснвявам на детето ми за светофара,за поглеждането в ляво и дясно ,и т.н.Вчера докато чакаме да светне зелено,срещу нас на червено преминават двама възрастни господа,та,започвам ,да обяснявам на детето ми,че това не е правилно и т.н...Малко дълъг ми стана поста,но исках да кажа,че и пешеходците и шофьорите не спазват правилата,затова стават непрекъснато инциденти!!!
0
 
 
Това да не са от онези цигани, които се мятат пред колите, както правиха преди години в Русия, защото аз поне виждам как момчето се засили към колата.
на 12.09.2017 г.
+1
 
 
Тоя посерко ако така ми се хвърли на колата,докато го закарам до районното отсреща за доизясняване бая задвратника ще отнесе!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: