ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Камера улови брутална изцепка до "МакДоналдс"
Автор: Васил Динев 21:50 / 12.09.2017Коментари (28)18132
© Plovdiv24.bg
Брутална изцепка се случи в Пловдив и тя бе заснета с видео. За какво става дума? "Рейсовете продължават с минаването на червено надясно, тръгвайки от лентата за ляв завой на кръстовището на "Източен" и "Христо Ботев". Случката е от 8.09.2017 година, малко след 17.00 часа". Сигналът ни изпрати редовен читател на Plovdiv24.bg. Имате ли коментари?








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз пък се чудя как тези хора имат готовност да снимат нарушения само на автобуси сгорно имат гадателски способности кога ще извършат нарушения много пъти и на мен ми се иска да снимам но докато се наканя става късно сигорно съм много бавна щото ходя на психотестове,моето мнение е ,че всички любители шьофьори трябва да ходят на такива
0
 
 
Истината е , че това е едно от най-малоумните кръстовища в града. Имаш две ленти (една надясно и една за наляво). Разбира се никой не анализира трафика преди да регулира кръстовища и се получава, че дясната лента има най-много трафик, а двете не вървят по едно и също време (за да може да се дублират). От там втората тъпотия. тази дясна лента където е най-много трафика трябва да се разпредели след завоя в рамките на 20-30 метра в три други ленти. Разбира се отново никой не прави анализ на трафика, а фактите показват, че имате най-много завиващи наляво след това за направо и накрая за надясно (новия надлез). Сега, ако сте шофьор на по-голямо МПС и трябва да завиете посока СПС по закон трябва да го направите от дясна лента, след което в порядъка на 20-30 метра да се престроите през две ленти и да завиете (пак казвам това е масата от трафик). Като добавите и час пик и става весело. Оставам всеки да разсъждава кое е редно и кое не е. В България всичко се прави за колкото да го има, но никога не е домислено.
0
 
 
Нещата в този град и държава ще се променят тогава, когато водачите на МПС без значение от категорията, проумеят, че правилата важат за всички. И че от тях се очаква да ги спазват, а не да ги тълкуват по удобен за тях начин. Един решава, че може да продължи направо от лента за надясно или наляво. Друг смята, че не е проблем да навлезе в насрещното на еднопосочна улица. Трети е убеден, че той допринася за намаляване на трафика, когато взима ляв завой или ден от втора или трета съседна лента... Пълна анархия и демагогия на пътя.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 13.09.2017 г.
0
 
 
Вижда му се номера,знае се и часа,и датата. Какво чакат полицайчетата? Или протестите са им по-важни.
0
 
 
Всеки един момент, някой се опитва да се изхитри! Аз вчера за първи път минах умишлено на червено, защото след 55 минутно задръстване на "Руски", светофара на Централна гара си светеше червено при разкопано платно за насрещно движение.... Тоест епа умни са ни светофарите!
+2
 
 
Там е практика на автобусите да минават по този начин. Че и ако им кажеш нещо се карат с теб рџ?‚ По една молитва преди да се качим и това е-оправия няма
-4
 
 
Много фотаджии.... чок папараци са навъдихте бре.Които го може -го може,!!!!
-1
 
 
От както ги има малоумните светофари градът тотално е в колапс и за това се случват подобни нарушения в дясната секция на това кръстовище винаги се обеазува колона до спирката на ВБ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: