ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жесток сблъсък до Военна болница!
Автор: Васил Динев 15:39 / 14.09.2017Коментари (20)16082
За още една катастрофа в Пловдив днес научи Plovdiv24.bg. Два опела се удариха на булевард "Христо Ботев" срещу Военна болница. След сблъсъка единият от тях се качва на тротоара и спира на сантиметри от офиса на застрахователно дружество. Цяло чудо е, че в този момент наоколо е нямало пешеходец. Произшествието се отработва от представители на Пътна полиция, движението в района не е особено затруднено.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ми що се чудите. Професионалистите шофьори на градския транспорт масово не спазва нито светофари нито знаци и маркировки. Вчера до МОЛ Пловдив автобус № 15 от лява лента зави на дясно и то на червен светофар. Да не говоря за младите шофьори, които мислят че улиците и пътищата са тяхни и като им направиш забележка ти се зъбят или те правят на луд.
0
 
 
И в Румъния го няма това което е в Пловдив...Масово в насрещното и не познаване на правилника.Спиране кой където му е удобно да не се преуморят от някоя друга крачка.И полицията я няма най-важното.
+1
 
 
Много човешки животи се погубиха последните 5-6 месеца. Къде от простотия, къде със помощта на дрогата и алкохола. Но за съжаление починаха и много невинни. И в тоя ред на мисли искам да попитам дали във Пловдив има, или Няма, институция наречена КАТ?? От онези държавните хранилки, които издържаме с данъците от нашите заплати. Въпроса е към всички. Какво още трябва да стане или да се случи във Пловдив за да излязат на работното си място и Ефективно да приложат закона във пълната му сила.
+2
 
 
Няма значение дали управлява мъж или жена,рег.табели към коя административна област принадлежат или пък годините на водача. Естествено,че в дадени ситуации годините оказват някакво влияние,поради липсата на опит,но има и случай,при които опитът е в изобилие,а резултатът не е по-различен. След време може някой да започне да поставя под общ знаменател водачи от една зодия,както сега се споменават някои марки автомобили. Хора,разберете,че основните причини се коренят другаде: Първа и най-основателна за предпоставки на ПТП,е липса на познания от водачите,относно ЗДвП. -Важно е всеки водач да прочете този закон и да го разбира. Друга причина е,макар и водачът да има познания,да ги пренебрегва умишлено. (пример: "Има знак,забраняващ паркирането,но какво толкова,ще пусна аварийни и ще се забавя 5мин. ,непоставянето на обезопасителен колан или говоренето по телефона...Не е маловажно да се отчете неизползването на пътепоказателите при смяна на лента,въртене в кръгово движение и излизане от него,завиване наляво и надясно,отново поради немарливо отношение,от страна на водача.) Също много важна причина за предпоставки за ПТП,е употребата на алкохол и наркотични вещества. И всичко това НЕ зависи от пол,опит,местожителство,а само от незнание,липса на съобразителност и наглост...
0
 
 
Не вярвам! Може и да не сме толкова добри шофьори /според вас, мъже/, но обикновено жените карат по-внимателно, по-предпазливо....
+1
 
 
Най вероятно има замесена жена рџ‘©
+1
 
 
а кога този участък ще се загради посредата?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: