ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Докога българската държава ще защитава циганите и ще мачка собствения си народ?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:26 / 16.09.2017Коментари (39)32378
© Plovdiv24.bg
Становище на Организацията за закрила на българските граждани: От медиен сайт научихме, че има вероятност още днес четиримата цигани, които зверски пребиха българина Илиян Мавров, да бъдат освободени. Илиян има рани на главата си от брадва, но въпреки това тези рани са квалифицирани като лека телесна повреда. До фатален край не се е стигнало единствено благодарение на приятелката на Илиян, която с телефона си успява да заснеме опита за убийство на Илиян от страна на подивелите цигани и по този начин тумбата нападатели се стряска, и не довършва започнатото.

Удари с брадва по главата на българин се считат за нещо маловажно и определено като лека телесна повреда. Каква е причината, поради която съответните експерти са стигнали до това заключение? Според нас трябва да се направи проверка на цялата айтоска прокуратура от г-н Сотир Цацаров. На клипа се вижда ясно как циганите удрят с брадва Илиян, след това става ясно, че пострадал е само Илиян. От групата на нападателите няма сериозно ранени, но това явно също не се взима под внимание. Има ли корупция в айтоската прокуратура, има ли връзка между циганите и прокурора по случая, ще им бъде ли поискана постоянно мярка, защо не им е повдигнато обвинение в опит за убийство? проверка трябва, г-н Цацаров, много сериозна проверка!

Докога българите ще сме малцинство в собствената си държава, докога циганите ще ни пребиват, убиват, ограбват и управляващите ни ще стоят безучастни? Докога българската държава ще защитава циганите и ще мачка собствения си български народ? Докога разни антибългарски организации и комитети ще се намесват в политиката и ще упражняват влиянието си срещу българския народ? Докога, ние българите, ще трябва да търпим циганското безобразие, държавната апатия, прикриването на истината за циганския проблем в България? Докога народът ще "спи" и ще се оставя да бъде мачкан? Не е ли време да се събудим и да изметем болуците?!

ОЗБГ настоява за проверка на прокурора по случая, проверка на айтоската прокуратура и всички, които имат отношение към случая, повдигане на сериозно обвинение на нападателите цигани, както и задържането им под стража за възможно най-дългия срок, предвиден по закон. За хора, които посягат с брадва към главата на друг човек, не трябва да има милост. Днес беше Илиян, утре ще е някое от вашите деца! Такива престъпници не трябва да бъдат оставяни на свобода, защото не се знае следващият път какво ще направят!

Отправяме апел и към медиите, които имат възможността да покажат истинската страна на нещата - как за пореден път се слага чадър над цигани, защото потърпевш е българин. Сигурни сме, че ако беше станало обратно, сега нашите братя щяха да гният в ареста с възможно най-тежкото обвинение, разните антибългарски организации щяха да вият до небето, продажните управляващи щяха да упрекват българите, че са расисти и че трябва да проявяваме толерантност и щяха да се изговорят още куп глупости, които да не показват истинската картина.

Това, че защитаваш своето и си обичаш Родината не те прави расист, но явно политиците ни не мислят по този начин. Напротив, точно ние българите сме подложени на изтребление, расизъм и унижение от страна на същества, които биват спонсорирани от властимащи продажници. Време е това да спре. Време е да се сложи край на циганската тирания, на която е подложен българският народ. Време е да се сложи край и на тези, които закрилят циганските престъпници. Време е!

ОЗБГ няма да остави случая, докато виновниците не си получат заслуженото. Живеем в България, а не в цигания. Тук има български закони, които трябва да се спазват от всички и циганите трябва да знаят, че не са над закона. Те имат не само права, но и задължение. В интерес на айтоската прокуратура е да се поправи и да започне да работи обективно, а не в интерес на няколко цигани, които се опитаха да убият едно момче.

Спасението е в обединението! Да живее България!



Още по темата: общо новини по темата: 5
19.09.2017 »
19.09.2017 »
17.09.2017 »
15.09.2017 »
15.09.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.09.2017 г.
0
 
 
Нито един българин не бива да гласува на изборите! Оставете само циганите да заявят политическата си воля! Политиците ни не заслужават гласовете на българите- да си спомняте някой политик да е направил нещо добро за българския народ????? Аз - не!
Aнонимен
на 20.09.2017 г.
0
 
 
Българските мъже комай са повече от циганските!? Да скокнат и да поставят чернопишковците на място. Какво чакат още?! А и българките да им помогнат. Тая сган не трябва да съществува изобщо. Не виждам кому другиго е нужна , освен на калпавите политици. Колко милиона са българските мъже и жени в разцвета на силите си? Към 3 000 000 са май! Що стоите и търпите,БЕ ...!!!
Aнонимен
на 18.09.2017 г.
0
 
 
Абе те циганьорите са върха на айсберга, ама нейсе да върви.
Aнонимен
на 18.09.2017 г.
0
 
 
Бълхарската кратуна е корава и само от дебела тояга омеква :)
0
 
 
докато се снима ,а не се стреля така ще е....
0
 
 
ДЪЛГО НЯМА ДА ТРАЕ ТОВА СКОРО ЩЕ ИМ БЪДАТ ОРЯЗАНИ КРИЛЦАТА
0
 
 
Ако продължава все така Бездействието и Безхаберието на управляващите не е далеч момента в който, слепия ще прогледне, спящия ще се събуди и куция ще проходи..... Казано иначе народа сам ще се самосезира. Ако все още не са го осъзнали да го разберат, че Българския народ е търпелив но не и безпаметен. Тези, които харчат народни пари и се издържат от парите на работещите - Данъкоплатци е Крайно време да изпълнят - Работните си задължения!! Всички тези безумия във всяка една сфера трябва да спрат и всеки да си получи присъдата.
+1
 
 
С цигани бизнес не се прави! Нашият е гледал да мине тънко с циганин пастир и му излезе солено.
Aнонимен
на 17.09.2017 г.
0
 
 
30 години управляващите политици си затварят очите за безчинствата на циганската сган. Това неангажиране с проблема е породено заради изборни мотиви. Ние трябва да кажем СТИГА. Стига полухора да издевателстват над деца,жени и беззащитни. Трябва да се изградят по населени места Отряди за борба срещу насилието и да ликвидират всеки насилник, измамник и крадец.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: