»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
ћотористи: Ќие сме хора, не донори!
»зточник: Plovdiv24.bg 22:09 / 17.09.2017 ќтпечатай »зпрати
©
«а втора поредна година днес мотористите почетоха паметта на загиналите на път€. »нициативата е на социалната кампани€ "Ќие сме хора, не донори", подкрепена от мотоклубове и организации в ц€лата страна.

–окери от ѕловдив, јсеновград, ѕещера,  ричим и —тамболийски с шествие и курбан, почетоха паметта на загиналите и пострадалите мотористи. ѕо традици€ този ден се отбел€зва в третата недел€ на месец септември.†

Ќиколай “ончев: " огато има такива събити€, карат в група, а карането в група кал€ва психиката на моториста, защото се спазват правила, които са закон. ¬еднъж научиш ли се на тези неща, те остават за ц€л живот, един дисциплиниран водач", съобщава ЅЌ“.

¬ Ѕлагоевград над 20 мотористи се събраха пред така нареченото "–окерско кафене", а след това се отправиха към местни€ храм "”спение Ѕогородично" - там беше отслужена заупокойна молитва.†

≈вгени јйков: "»скаме хората да ни вид€т, да ни чу€т, да са по-внимателни на път€, да си спазват правилата за движение, за да може всички да сме по-доволни, като се движим по пътищата на –епублика Ѕългари€".

¬ –усе панихидата премина под наслов "∆ивотът винаги е с предимство, независимо на колко колела е". –окерите, които се включиха в инициативата, призоваха за по-гол€ма толерантност на път€.

—ветослав Ѕонапартов - секретар на мотоклуб "The Thunders" - –усе: "Ќаши€т клуб апелираме всички да бъдат разумни - не само водачите на автомобили, но и водачите на мотоциклети, защото напоследък неразумни водачи не се съобраз€ват с правилника за движение. ¬сички тр€бва да бъдат разумни и толерантни на път€".
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
јми карайте нормално, като хора, не като донори.
0
 
 
«а съжаление повечето от вас стават донори..:-( яхвате моторетките и се мислите за безсмъртни но в повечето случаи сте смъртни...за съжаление..:-( Ќ€ма и на кой да се сърдите защото повечето от трагичните случаи вината е на моториста! ƒа има случаи когато н€мате вина но т€ е около 10%,останалите 90% вината е ваша! —татистиката го казва не аз!
0
 
 
“ова че н€кой не спазва закона не дава право на всички останали също да не го спазват. ¬ такива случаи н€ма групова отговорност. ¬секи сам отговар€ за действи€та си и от оправдани€ от този род въобще н€ма смисъл. »змисли нещо по добро и миж там какво ще правиш с моторите. јз н€ма да се кандидатирам, не за друго, а защото не обичам този вид превозни срезства.
0
 
 
јко караш с 50 така както е разрешено в града последстви€та ще са едни, ака караш със 100 (което е обичайната скорост на мотористите в по- големите градове) последстви€та ще са други. ƒнеска група от 6 мотора най невъзмутимо си премина на червено между колите на кръстовището на околовръстното и марковски€т път.  ой да ги пази ако се удар€т в кола, и пак ли шофьорите ще са виновни.
0
 
 
јми карайте като хора,не като донори, за да спрем да ви мислим за такива
0
 
 
ћладостта е красива и луда, но помислете и за майките си, които не бива да ви оплакват!!!рЯШНрЯШНрЯШН Ќе правете на другите това, което Ќ≈ искате да прав€т на път€ другите на вас!!! Ѕъдете здрави и ценете живота си!! Ѕог да ви пази! ѕазете се и вие!!!рЯТХрЯТХрЯТХрЯТХрЯТХрЯТХ
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
÷— ј-—офи€ - Ћоко, сезон 2018/2019
»збиват животни в —транджа заради съмнени€ за чума
“¬ сезон 2017/2018
ќпитаха да уби€т шефа на здравно заведение в ѕловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
јко изборите за кмет на ѕловдив б€ха днес, за представител на ко€ политическа сила бихте гласувал/а?
√≈–Ѕ
Ѕ—ѕ
ќбединени ѕатриоти
ƒемократична Ѕългари€ (новото д€сно обединение)
ƒѕ—
ƒќ—“
—ъюз за ѕловдив
 ауза ѕловдив
ƒруга
Ѕих гласувал за надпартиен кандидат
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: