»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
ѕловдивчанин: «омбирани цигани паз€т проститутките, готови са на всичко!
»зточник: Plovdiv24.bg 15:02 / 19.09.2017 ќтпечатай »зпрати
ѕловдивчанин, живеещ в района на ÷ентрална гара, се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже: "”никална гледка от сутринта привлече вниманието ми.†—принцовка с неизвестна течност си стоеше на велоале€та в 8:30 часа на бул. "’ристо Ѕотев". ¬ъпросът ми е не към общината само, а към всеки, когото го е грижа за здравето - както на себе си, така и на децата си. ƒокога да чакаме всички в квартала нещо да се случи?

- »скаме посто€нно присъствие на полици€та в квартала
-  онтрол за наркотици в квартала
-  онтрол на чистотата, ко€то означава не само улиците да са сметени сутрин, цвет€та да са полети, а също така уханието на урина около сградите да го н€ма
- ¬се още има неработещи вечер видеокамери, които май сто€т само за украса
- ’ората са готови да си плащат за своето спокойствие през късните часове, за да не виждат подобни снимки като тези, които ¬и изпращам.

ћол€ за адекватно разглеждане на проблема, който наистина е сериозен. ¬ечер е пълно с хора от цигански произход, които паз€т проститутките в квартала. —то€т като зомбита и незнайно на какво са готови, ако решиш да им направиш н€каква забележка. ќсветлението и лампите не стигат, за да спре този ад.

»маме нужда от закон или наредба, с ко€то да се наказват хората, хванати да ползват проститутките. јко искаме да сме гол€м град и гол€ма държава, може би тр€бва да направите така, че тревогите на хората да стават все по-малко".«ареждане! ћол€, изчакайте ...
на 19.09.2017 г.
+1
 
 
÷ентъра на ѕловдив може да бъде "изметен" от проститутки за 1 час ...само Ѕойко да го реши
+5
 
 
≈е как бе ѕловдив е град - ултура.Ќещо не сте разбрали.ѕитайте кмета.
+3
 
 
«а съжаление това не е само на местно ниво. “€х ги държи н€кой много гол€м, за да си позвол€т да проституират в жилищен квартал. ƒори и полици€та е безсилна срещу т€х, защото жриците пускат жалби срещу т€х, че им нарушават човешките права. ѕредстав€те ли си? “е ще си сто€т там до като има, кой да им търси услугите. Ќе знам какъв мъж тр€бвада си, за да отидеш при такъв. Ѕј÷»Ћ. “р€бва да се легализира със закон и да си има места за тази услуги, а не пред очите на децата ни. «аконът е решение на заболели€ въпрос на квартала. «абрана в жилищен квартал. ўом нарушаваш закона в затвора....
+6
 
 
ƒали са готови и за н€кой пощур€л българин , въоръжен с едно нещо с дълго руско име започващо с  ? ј за полицаите не се съмн€вам, че са подлоги на мангалите.
+9
 
 
јз съм виждала там как посред б€л ден полицай си просеше услуги от проститутка с аргумента "да € разгрее". “а това споменато, малко веро€тно е полици€та да направи нещо по въпроса..
-8
 
 
 оментарът е скрит (покажи)
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« —ептември 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
ƒёЎ на Ѕотев, сезон 2017/2018
‘  —партак (ѕд), сезон 2018/2019
‘утболно първенство за ветерани, сезон 2017/2018
¬дигат 130-метров небостъргач в ѕловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
 акво тр€бва да е бъдещето на летище ѕловдив?
ќбщината да го вземе и да го направи хубава концесионна процедура
ќбщината да го вземе и да го управл€ва сама
ƒа се даде на "местни€ консорциум" ѕ»ћ -—иенитЦ ÷ћ
ƒа остане държавно
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: