ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ексклузивно: Кошмарен инцидент с бебе в количка в пловдивски автобус!
Автор: Васил Динев 11:13 / 21.09.2017Коментари (44)39548
© Plovdiv24.bg
За ужасен инцидент в градския транспорт в Пловдив информира току-що читателка на Plovdiv24.bg. Ето и емоционалния й разказ: Здравейте! Искам да подам оплакване от шофьор на автобус номер 6 в Пловдив. Казвам се г-жа Христова. Тази сутрин, пътувайки с този автобус с бебето ми, ненадейно шофьорът наби рязко спирачка по булевард "Шести септември", при което аз тръгнах да падам, а количката се обърна буквално с бебето по лице. Не мога да ви опиша ужаса, който изпитах в този момент, виждайки бебето ми обърнато и затиснато от количката.

Благодаря на жената, която веднага се притече на помощ, а шофьорът дори не намали автобуса, нито спря, дори не ни попита дали сме добре с бебето или дали сме наранени. Нито той, нито дори кондукторът се позаинтересуваха за нашето състояние. Дори не ни помогнаха да слезем. Абсолютно съм потресена от този факт.

От човешка солидарност не попитаха как сме. В момента количката е огъната (едното колело не докосва земята), радвам се, че беше на спирачка, не ми се мисли къде би литнала, ако не бях я стопирала. Благодаря на Бог, че детенцето ми е живо и здраво и се отървахме само с уплахата и стреса, който изживяхме. След като друга жена ни помогна да слезем, успях да направя снимка на автобуса, която прилагам".



Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кифли като теб ги виждам всеки ден.Пресичат светофара с едната ръка бутат количката в другата телефона без да се огледат минава ли само или не.Мислят си че като пресичат на зелено и всичко е ОК.Същото си направила в автобуса СИГУ РЕН СЪМ.Като си се качила вместо да си чатиш с поредният ...... да бе си държала количката.На спирачка била я сложила.И ръчна да бе опънала пак щеше да падне.Радвай се че на детенцето му няма нищо да ти е живо и здраво но първо се научи как се пътува в гр.тр.и тогава го ползвай.Между другото имай уважение към категорията на колегата защото за да ти вози за....ка е минал дълъг курс на обучение.Категория D+E не се дава ей така.Ттам или можеш или не можеш.Затова имай уважение
0
 
 
Валентина Иванова въпрос на виждане. Аз одавна се отказах от услугите на градски транспорт, а за задръстванията шофьорите и фирмите не носят отговорност. Оплачете се на кмета!
0
 
 
Вуйчо ми Бог да го прости беше едно време шофьор в градския транспорт и при един такъв случай викаше: аз гледам какво се случва на улицата и возя хора, да не затисна с вратите нвкой, а вътре в рейса ако ще да се търкалят. Абе всичките станаха големи мрънкачи
0
 
 
А какво срамно има в посоченото от вас, макар че ще пропусна? Предпочитам готовия продукт. Доста хора правят точно това и са в пъти по-здрави от живеещите в града. Може да не тънат в лукс, но имат чист въздух и истинска храна. Или вие сте над тези неща?
+2
 
 
А ако блъсне някой докато мисли няма ли да се оплакваме всички за поредното нехайство и жертви на пътя?
+2
 
 
В колко часа е уволнен шофьорът? Какви са наложените санкции от Общината на фирмата превозвач?
-5
 
 
другарко у нормална държава нкма кои да те турпи с так коли4ка и като сте ми се зака4вали с тек коли4ки запо 1на 2 ве спирки и като сте си замислили 4е всеки тркбва да ви прави пут има си на4ини как да си разкарва6 крдума има 1ни атрибыти казват се кангыро и така взема6 си 1но кенгыро и си носи6 крдума без да пре4и6 на никого нито у автобыс нито на ылицата не мисли6 ли 4е ангайира6 цкл автобыс и суздава6 неыдобство за дрыгите и като имате не6то против градскикт транспорт киутаите пе6а аз ако имам против не6то не го ползвам
+1
 
 
Ами да им вземат книжките,и ще видим дали пак така ще карат
+2
 
 
Ако подобно нещо се случи в Италия, а предполагам и други места, не само че щофьорът ще спре , а дори пострадалите ще получат обезщетение от фирмата. Радвам се ,че детенцето е добре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: