ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Сексжертвата на училищния директор: Има още много други момичета! Учителки: Много е палава!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:14 / 27.09.2017Коментари (7)6563
©
Не съм единствената. Има още много други момичета. Това заяви 14-годишната ученичка от село Ново Паничарево, която се оплака, че е жертва на сексуален тормоз от страна на директора на школото Христо Радев. 

Седмокласничката казва, че директорът я извикал в кабинета си. Сама решила да го снима, макар че призна, че я е посъветвала и нейна бивша учителка. Понякога нещата се случвали в директорския кабинет, друг път - в салона. "Как няма да ме притеснява?!

Става въпрос за детето ми, аз я пращам да учи, а не за глупост. След делото ще се изясни какво става в чуилището", коментира пред bTV майка й Анка Христова. Седмокласничката, подала жалба срещу директора, живее на метри от училището. Там не вярват на обвиненията срещу директора. 

"Доколкото го познавам, нищо не е станало според мен. Просто е малко артистка тази ученичка, държи се малко свободно и възможно е да е инсценирала това", допуска преподавателката по химия Иванка Желева.

"Много хубав човек си е директорът. Тя е много палава, много лъже, въобще не става, много е разглезена", каза и друга преподавателка в ОУ "Христо Ботев". Кметът на село Ново Паничарево Яна Жекова подчерта, че директорът е на поста от около 20 г. и никога не е получаван сигнал за нещо подобно в училището. 

В училището преподава и съпругата на директора, която е в шок след случая. Шефката на образователния инспекторат в Бургас заяви, че е неприятно изненадана от случилото се. "Познавам Христо Радев от 20 години, никога не съм забелязала нещо смущаващо в поведението му. Познавам го като ерудиран и възпитан човек и блестящ професионалист. 

Никога до момента не съм имала никакво оплакване срещу него. Звъня му от вчера по телефона, но нямам връзка с него. Опитвам се да разговарям с учителите в Ново Паничарево, но комуникацията е много трудна с тях. Те не вярват, че той е извършил подобно нещо, отговарят ми, че всеки момент ще дойде на работа. Доколкото разбирам от странични източници, учителите смятат, че е набеден", каза пред "Монитор" Виолета Радева. Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи пред "Дарик", че по случая се разпитват още деца от училището. Разследващи изясняват дали случаят е единичен. 

"Имаме информация, че може да има и други жертви на същото престъпление. Разпитват се и други деца от училището в присъствието на психолози", обяви Арнаудова, която ще даде извънреден брифинг в Оряхово в ранния следобед. По думите й, към момента са събрани достатъчно доказателства за задържането на директора на училището. 

"С извършените разпити на детето и родителите, както и уликите, които са събрани, категорично можем да твърдим, че е осъществено това престъпление против половата неприкосновеност на момичето", каза Арнаудова и допълни: "... разполагаме със запис от телефона на детето." 

От прокуратурата изключиха възможността случаят да е следствие на конфликт между бащата на момичето и директора на учебното заведение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.09.2017 г.
+1
 
 
Тази 14 години отдавна ги е навършила, сигурно има и дете вече, да не се прави на света вода! И пак ли ще ни занимават с циганите долни мръсни лъжливи! До кога тази сган ще трови живота на малкото останали хора в тази държавица!!!
0
 
 
Знам го това село Ново Паничарево - 100 % цигани! "Девици", "разгонени" още на 11-12 години! Сега са решили да "изкопчат" парици от директора на училището, защото така им подсказват от "правозащитните" организации! Ай сик тир! "Много е палава", твърдят учителки. Напълно им вярвам!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: