ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Една майка твърди: Синът на Стойчо Младенов отвлече детето ни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 01.10.2017Коментари (2)4497
©
инът на известния футболен треньор Стойчо Младенов, Александър Младенов, е взел дъщеря си и вече пет дни не я дава на майка й. Той е изключил телефона си и е прекъснал всякакъв контакт с жената - Александра Саркизова.

Майката е отчаяна. Тя търси контакт с медиите в опит да си върне дъщеря си. Разказва и за физическия и психическия тормоз, на която я е подлагал Александър.

"Бащата на дъщеря ми Дария я взе във вторник от училище без мое знание и оттогава нямам ни вест ни кост от нея. Не знам къде е детето ми, не знам как се чувства, не знам какво си мисли за мен. Това положение буквално ме убива. Търся помощ, защото съм отчаяна и не знам какво да правя", обяви Александра пред "168 часа".

От известно време Александра и Александър живеят разделени. Двамата нямат брак и затова се налага чрез адвокати да решат въпроса с родителските права. Родителите уж са се споразумели как да гледат детето и точно тогава синът на Стойчо Младенов решава да действа на своя глава.

"В деня, в който трябваше да подпишем споразумението за родителските права, Александър отишъл в училището на нашата Дария и казал на учителката, че иска да се разходи с нея, тъй като имал работа във Варна. Затичах се към училището, но ги изпуснах за малко", разказва Алексанра.

След това започнала да му звъни, но той й затварял. Накрая й пуснал SMS, че оттук-нататък Дария ще живее при него и повече да не я търси.

"Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, но те не ми вдигат. В момента буквално не знам на кой свят съм", разказва още Александра Саркизова.

Тя е подала жалба във варненската полиция, МВР също издирва Александър Младенов и детето. Проблемът за майката е, че тя няма брак с бащата и на практика има равни родителски права с него.

Тя обаче се кълне, че никога не е спирала Александър да вижда детето, когато поиска. И сега не може да повярва, че той върши нещо подобно.

"За мен това е отвличане. Няма как по друг начин да нарека подобно зверство - да криеш едно дете от майка му", категорична е Александра.

Тя разказва, че се преместила с Дария и другото си дете във Варна, защото не можела да продължи да живее в София заради тормоза на Александър.

"Години наред съм подлагана на психически и физически тормоз. Няма смисъл да ви разказвам цялата история. Александър ме удари за първи път още докато бях бременна. След това ми посегна и в деня на изписването на детето ни. Нещата ескалираха и един ден той ми счупи носа, с което увреди синусите ми", разказа жената.

След последния бой тя си извадила медицинско, което е готова да покаже, но засега не е използвала в полицията.

"Г-н Стойчо Младенов ми се обади и направи всичко възможно, за да ме убеди, че с този тормоз ще се приключи и нещата ще се оправят. Боят престана, но психическите атаки продължиха и повече не можех да търпя. Заминах за Варна и тъкмо си стъпих на краката, когато ми се случи това", обясни Александра.

В момента тя е в София, за да търси детето си. Ходила е на всички възможни адреси и места, където смята, че може да се засече с Александър и с дъщеря й. До този момент опитите й са безплодни.

"Продължавам да звъня, но и Александър, и родителите му са ме блокирали по всички възможни начини. Обръщам се към майката на бащата на детето ми. Тя поне трябва да е наясно какво чувствам в момента и не може да допусне това да продължава. Всичко, което искам на този свят е да прегърна детето си. Няма да се откажа, няма да е изоставя. Ще я намеря, каквото и да ми струва", отсича Александра Саркизова.

Засега Александър Младенов мълчи и не е представил своята истина.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А защо си се омъжила за Сина на Стойчо Младенов ? Суета суетна, сметкаджийство...Или се познавате от детската градина....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Специализирани полицейски операции в страната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: