ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
"Маратон Пловдив" е победителят в най-големия тиймбилдинг в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:08 / 08.10.2017Коментари (0)2987
Точно за 58 минути и 6 секунди отборът на "Маратон Пловдив" избяга днес 16-киломометровото трасе около завода на LIEBHERR в зона "Марица", част от Тракия икономическа зона /ТИЗ/. Четиримата бегачи от неправителственото сдружение спечелиха провеждащия се за първи път в Пловдив кръг от най-голямото фирмено състезание - Business Run. Огромен хладилник за офиса бе наградата за победителите.

"Сега направете с него почетна обиколка", шеговито призова атлетите при награждаването Красимир Кирков, ръководител на отдел "Управление на човешките ресурси" в "Либхер Хаусгерете Марица" ЕООД.

Отбор на немската компания, която бе своеобразен домакин на събитието, грабна бронзовите медали, със сребро се окичиха от ЕС БИ ТЕК ГЛОБЪЛ ЛИМИТЕД - клон България. iCard са дамският отбор победител, а смесеният - TELUS International Europe.

Над 30 мултинационални фирми с 200 състезатели-любители, сформирани в 50 отбора, се включиха в щафетното бягане в ТИЗ днес въпреки ураганния вятър. Най-масово участие взеха от компаниите LIEBHERR - с 5 отбора и от ABB - с 4 отбора.

"Целта на нашия екип е да накара хората да се движат, правим едно дружелюбно състезание между фирмите, най-добрият начин за тийм билдинг като екипите вършат нещо позитивно за себе си", посочи Еленко Еленков от Спортен клуб "Бегач", организатор на състезанието.

Той допълни, че всяка участваща компания допринася и за добра кауза - 30 процента от таксите, 2 500 лева, ще бъдат дарени на пловдивските Сдружение "Празнични герои" и Центъра за психологически консултации "Феникс".

"Бегач" са изключително добри професионалисти и идеята им е страхотна - да съберат бизнеса на едно място, да станат хората от бюрата, да се усмихнат и вместо да лежат вкъщи през уикенда да се разкършат. Тази година 50, догодина 200 отбора", пожела Борис Недев, съсобственик на "Био Фреш", който се включи в щафетата, само дни след като успешно приключи участието си в триатлона Ironman в Барселона.

"Надявам се да превърнем Бизнес рън Пловдив в традиционен корпоративен маратон, общ празник на фирмите от ТИЗ", сподели инж. Синан Емин, член на Съвета на директорите на "Техно Акташ" АД, минута след като избяга своята част от щафетата - 4 км. Той предложи да се добави и семейно състезание в събитието.

Домакинство за следващото издание на Business Run пожела Емил Димитров, директор направление "Логистика" на Кауфланд. Неговите две дъщери активно участваха в Kids Run за деца от 3 до 14 години.

Първото пловдивски издание на "най-големия тийм билдинг в България" Business Run се проведе в партньорство с "Клъстер Тракия икономическа зона", съвместно с LIEBHERR, Schneider Electric, SportPass, 60k, Пощенска банка, Renault и Vivacom.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: