ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нов ад за шофьорите в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:39 / 08.10.2017Коментари (25)19690
© Plovdiv24.bg
Отсечката на бул. "Васил Априлов" в участъка от "Пещерско шосе" до "Шести септември" ще се ремонтира в продължение на 6 месеца. Пловдивските шофьори да се въоръжат със здрави нерви и търпение, тъй като тапите по съседните булеварди ще стават още по-големи, предупредиха транспортни спецове. Първоначалният вариант на общината беше да затвори булеварда в участъка от ул. "Войнишка слава" до "Волга", а после до кръстовището с "Шести септември". 

"Започваме ударна работа по цялото трасе и ще гледаме да приключим по-рано, тъй като не очакваме да се появят археологически находки, които да ни забавят както на "Коматевско шосе", обяви кметът Иван Тотев. Той смята, че основният ремонт в тази част на "Васил Априлов" може да стане в рамките на 4 месеца. Ще се работи в цялото платно. Въвежда се временната организация за движение, одобрена от КАТ.

Автобусите на градския транспорт ще бъдат отклонявани по съседния булевард "Копривщица", а оттам поемат по "Пещерско шосе". "Няма как да ги пренасочим по "Руски", тъй като и той се ремонтира", обясни шефът на транспорта в общината Борислав Кръстев. Въпросната отсечка от "Васил Априлов" е затворена частично от лятото. 

Движението минава само в западната лента в посока север-юг, а в източната ЕВН положи топлопровод. Сега на ход е ВиК, за да прокара нов водопровод и канализация по цялото протежение. Хаосът ще стане още по-голям, когато на по-късен етап за няколко дни ще се затвори и кръстовището с бул. "Шести септември". 

Така през него няма да има никаква проходимост. "Това ще е само няколко дни, докато вържат новите тръби", уточни Тотев. 600 метра е трасето на "Васил Априлов", което ще се обновява в съществуващите габарити, пише "24 часа". Старата паважна настилка ще бъде заменена с асфалтова. 2,7 млн. лева е инвестицията.


Още по темата: общо новини по темата: 180
29.08.2022 »
05.07.2021 »
15.03.2021 »
10.02.2021 »
10.02.2021 »
07.10.2020 »
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Интересно как се асфалтира и ремонтира в снега... Май ще е готов за изборите, ми се струва...
0
 
 
Няма къде да се паркира затова ли се паркира по тротоарите и то докато вървят там пешеходци?
+1
 
 
Прекалено много ги търпим тези. Ясно им е, че хората са недоволни, но нищо не се прави да се ускорят ремонтите. Трябват протести, като в Коматево, от друго не разбират.
+1
 
 
Само 6 месеца....???!!! Много малко бе.....!!!! После защо хората били негативни, а какви да са? Никой не е против това да се ремонтира и да стане по-хубаво, всички сме против да се протака, напълно умишлено за да се "усвояват" пари и да се работи некачествено поради същата причина.
+2
 
 
аиде стига сте ревали,в Германия е същото,но всички приемат ремонтите с разбирабе,в името на по-доброто.Като е с павета-лошо,като се ремонтира пак лошо,няма угодия.
-1
 
 
То в Пловдив вече стана излишно май ползването на коли..Ако няма ремонт навсякъде е синя зона..И трудно се паркира
+1
 
 
Първите трима мрънкачи....гаранция поне двамата са от макс. 5 години в Пловдив или са тракийски дяца идващи на разходка по ценъря веднаж на 5-6 м. няма да го усетите уа "майни"...на този с колелото до преди 4 г. имаше 0 м. велоалея така,че не мрънкай много.....
+3
 
 
На въпросната отсечка е работното ми място. Откакто е затворена вече над 2 месеца, времето през което се е работило по нея е максимум 2 седмици. И под работило имам предвид 1 камион, един багер и 4-5 работника. Докато няма максимално оптимиризане на сроковете за ремонт, глоби за спазването им и съгласуване с останалите ремонти в града положението ще става все по-зле. Но как хората, които възлагат поръчките да глобят себе си...та нали фирмите си плащат на който трябва...а народа да го духа, той е свикнал вече да мълчи и да го тъпчат, свикнал е да преглъща лъжите и кражбите, но гаврата си мислех ,че не бе..уви, народ явно вече няма!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: