ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо шокира Берое и развали празника на Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 13.10.2017Коментари (40)12979
Локомотив Пловдив шокира Берое с 2:1 като гост в мач от 12-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Стара Загора. Димо Бакалов (23) и Дино Мартинович (70) се разписаха за гостите, а Педро Еуженио (38) бе точен за заралии.

Официален дебют за черно-белите направи дефанзивният халф Раян Фрикеш, а в ложата на стадиона бе и собственикът на клуба Христо Крушарски.

Победата развали празника на легендата на Локо Мартин Камбуров, който днес празнува своя 37-и рожден ден. С успеха пловдивчани натрупаха актив от 17 точки, колкото имат Ботев и Берое.

Още в 16-ата минута "смърфовете" бяха грубо ощетени от главния съдия Никола Попов. Симеон Райков центрира от фаул в наказателното поле, където Милен Желев игра с ръка, но въпреки протестите на гостите реферът даде знак играта да продължи.

Само минута по-късно Симеон Райков проби по десния фланг и центрира за Веселин Марчев. Той стреля мигновено, но Перниш улови.

Така се стигна до 23-ата минута, когато Локо откри резултата. Веселин Марчев изведе Муса Мухамед по левия фланг. Последва центриране в пеналта, където непокритият Димо Бакалов засече с глава и прати топката в мрежата - 0:1.

В 35-ата минута Димо Бакалов овладя пред наказателното поле и изведе Симеон Райков на стрелкова позиция, но ударът на нападателя мина покрай гредата.

Берое стигна до равенството в 39-ата минута. Мартин Камбуров намери Мартин Райнов в пеналта, а капитанът на старозагорци центрира прецизно на втора греда, където Педро Еуженио засече с глава за 1:1.

Локомотив отново излезе напред в резултата в 70-ата минута след мълниеносна контраатака. Пауло Серджо изведе по перфектен начин току-що влезлия Дино Мартинович зад отбраната на Берое. Словенецът финтира излезлия вратар Перниш и прати топката в опразнената мрежа за 1:2.

До края на двубоя "смърфовете" се прибраха в своята половина, бранейки преднината си.

Берое: Душан Перниш, Милен Желев, Павел Виданов, Иван Иванов, Матеус Леони, Мартин Райнов, Карлос Охене, Антон Карачанаков, Борислав Цонев, Педро Еуженио, Мартин Камбуров.


Още по темата: общо новини по темата: 25
23.05.2018
13.03.2018
12.03.2018
10.03.2018
10.03.2018
10.03.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички истински локомотивци сме доволни от стратегически извоюваната победа! КРУШАРСКИ също я изстрада, затова се радваше като дете! Само пренебрежително малка група фенове искаха да загубим, за да продължат с безсмислените си атаки към ръковдството!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.10.2017 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 14.10.2017 г.
-1
 
 
В България тези които разбират от футбол не са повече от 30 % дори сред тези които ходят на стадиона! Тази година първите три места ще бъдат точно както са в момента в таблицата и основната борба ще бъде за безценното четвърто място,което 100% гарантира евроучастие. В този ред на мисли локото бе по-добрия отбор и през двете полувремена и само анемичните удари на марчев и на онова циганче райков ви лишиха от по-изразителна победа,за която ви благодарим. Не сме чак такива лаици че да залагаме всичките си карти на купата защото дори за лудогорец шансовете там са не повече от 25% в момента. Ние ще бъдем четвърти защото Верея,Етър,Ч-М и вие не сте мерило за отбор като нашия а с Берое ще бъде трудно,но смятам че шансовете леко клонят в наша полза.
+1
 
 
Ами хубава новина, честито! Никога няма да забравя една тяхна малоумническа издънка "Тракия е наша". С ваша, с наша, с помощта на "Академик Бултекс 99"Пд, волейболната "Марица" и всичко друго в този град, което може да топа топка, трябва да им излекуваме тази мания. Сега погуляйте и се почерпете - Заара падна и е превзета, хе-хе!
на 13.10.2017 г.
+6
 
 
Локо шокира не само Берое, но и всички жълти шамани като Хулдума, байонзи и техните производни, които се бяха наточили да пишат в темата, а сега ще се чудят как да заспят от тази вечер. Тежка нощ ще бъде, тежка за всички жалки жълти доностници.
на 13.10.2017 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Честита победа.Мисля, че нещата тръгват на добре.От тук само напред и нагоре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: