ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Десетки пловдивчани бяха изненадани тази сутрин: Налепиха колите ни с фишове пред собствените ни домове!
Автор: Васил Динев 13:22 / 20.10.2017Коментари (89)53868
Десетки пловдивчани останаха неприятно изненадани тази сутрин, когато видяха колите си облепени с фишове за неправилно паркиране, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мястото - улица "Полковник Дрангов" в район "Северен" в непосредствена близост до хотел "Санкт Петербург". Глобата, предвидена в общинските наредби за подобен род нарушения, е в размер на 50 лева. 

Във всеки един от въпросните фишове като мотив за предприемане на мярката е написано "Паркиране върху тротоар". В прикачените снимки можете сами да се убедите дали това е така, или хората са санкционирани неправомерно. Изгледайте и видеото, в което живущ в района обяснява своята гледна точка.




Още по темата: общо новини по темата: 18
27.05.2020 »
29.10.2019 »
12.07.2019 »
04.06.2019 »
04.06.2019 »
08.04.2019 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кеф ти синя зона. Кеф ти паяци и скоби. Така така!!!! Изборите наближават.
-3
 
 
След като раион Север прави паркинг и ни кара да си махнем колите пред къщите ,къде бихме могли да ги оставяме г-н Кмете, нима табелата с Вашето извинение струва 50лв.....
+8
 
 
Аз имам едно питане! Не, че е важно, но все пак силно ме вълнува. След като канцеларските плъхове в Общината са решили да въведат ред (което е похвално), защо не помислиха преди това за паркоместата?!? Как може да дадеш право на строеж на жилищна сграда с 200 апартамента примерно, без да задължиш инвеститора да осигури 200 паркоместа?!? Как може да дадеш разрешение за строеж на гето като Оазис-а и да не помислиш, че живущите там трябва да паркират някъде?!? И никой не иска Общината да осигури тези места, тя просто ще изиска от инвеститора да си ги предвиди... Пълни смешници, отчитащи дейност веднъж месечно!
-2
 
 
Г-н Пламен Темелков, а как разбрахте, че това е паркинг?Има ли знак за това?
0
 
 
Сега ще глобяват ,ще изгонят паркиращите там,след това ще го асфалтират и ще го направят платен паркинг. Нищо ново под слънцето. А майките с количките съм сигурен че никога няма да се качат на този тротоар ,дори да няма и една кола. Живея до парк ,няма нито една паркирана кола и тротоарите са напълно свободни,а майките наредени на хоро вървят по улицата ,сякаш са на пешеходна зона.
на 20.10.2017 г.
-1
 
 
"...улица "Полковник Дрангов" в район "Северен" в непосредствена близост до хотел "Санкт Петербург"." - интересно , кой е подал сигнала за това :D Да , признавам , че не е редно да се паркира на тротоар , но хората са спрели по начин , по който не пречат на останалите. Явно на тези от хотела са им свършили местата и искат да разчистят малко места :D:D стига глупости и двете страни са виновни , да видят тея и по центъра и други места какво се случва
-4
 
 
Добре,разбрахме че е тротоар но кому е необходим този 4 метров тротоар? На пешеходци, майки с колички, велосипедисти или гостите на хотела на Гочиту?
+6
 
 
На всички балкански малоумници ще им кажа само,че искахте ЕС и Нато, получихте ги.Вие д не си мислите, че някъде по Европа някой паркира дето му дойде?Паркоместат са заградени с бяла линия и може да спираш само там и то ако има място и си пплатил лиценза за годината.И ако си мислите, че някой се вълнува, че Грую от село няма къде да паркира, лъжете се.И да знаете, по центъра на големите градове, хората бръмчат с колела или с влака, щото няма как.
0
 
 
Проблемът е, че колите са спрени перпендикулярно, а не успоредно на пътното платно, а това не можеш да го направиш, без необходимата маркировка за такова паркиране. И двата метра, разбира се ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: