ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев не успя да измъкне победата срещу Дунав
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:35 / 20.10.2017Коментари (9)6302
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) завърши наравно 0:0 с Дунав  в мач от 13-ия кръг на Първа лига, който се игра на градския стадион в Русе.

По този начин "канарчетата" продължиха серията си без загуба и имат вече 4 победи и едно равенство в шампионата. В същото време пък русенци вече са с 5 поредни двубоя без успех.

Двата отбора изиграха равностоен мач с малко голови положения и закономерно не излъчиха победител.

Най-добрата възможност за домакините пропусна бившето канарче Божидар Васев в 17-ата минута, когато шутира над вратата от близко разстояние.

През втората част Тодор Неделев не оползотвори най-чистия шанс за пловдивчани, след като се откъсна сам срещу вратаря на домакините, но стреля с десния крак в ръцете му.

Дунав: Станислав Антонов, Петър Патев, Олексей Ларин, Михаил Милчев, Христофор Хубчев, Диян Димов, Васил Шопов, Юлиян Ненов, Божидар Васев, Бирсент Карагарен, Мирослав Будинов.



Още по темата: общо новини по темата: 17
26.03.2018
20.03.2018
20.03.2018
18.03.2018
18.03.2018
17.03.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Слаб мач!Неделев и бразилците играха под възможностите си!Терзиев вече не го коментирам,излишно е !
+4
 
 
Все още не сме отбор,който лесно може да компенсира слабата игра на двама трима основни играчи,процеса е бавен и иска търпение.Постоянството е най-важният критерий за класа.Положителното в работата на отбора и треньорите е в пъти по-голямо от отрицателното.Има и такива криви мачове,те също са полезни.Горе главите и пълна подкрепа в Благоевград!
на 21.10.2017 г.
-4
 
 
Порно мач, със слаби изпълнители. Прокуратурата трябва задължително да се самосезира и да разледа под лупа този доста съмнителен "мач". Аз се притеснявам само за 'baionzi". Дано да е изкарал ноща, макар че малко ме съмнява като знам омразата му към Локомотив. Нека сега пак да пише злобни коментари под темите на отбора на Пловдив. Хак да му е.
на 21.10.2017 г.
+4
 
 
Няма нищо притеснително. За целите които сме си поставили е нужно да бием Витоша и Септември навсякъде,като гости да правим хиксове с отбори като Берое,Етър,Дунав и чат пат да взимаме някоя ценна победа (славия). За резултатите на отбора извън Пловдив аз пиша оценка 5+ и спечелените 9 точки за половин полусезон са толкова,колкото при христолов взимахме за два пълни сезона! Ако има забележка то тя е към домакинските мачове където изгубихме на вятъра 6 точки от Пирин и Черно море и на който му се смята нека си направи извод къде щяхме да сме и за какво щяхме да се борим ако бяхме взели тези два мача. Мача с Пирин ще е още по-труден и верно е че който играе за хикс губи но 1 точка лично мен не би ме разочаровала.
+4
 
 
Жалко много слаб мач срещу един слаб противник. Изпуснахме реален шанс да продължим с победната серия и да трупаме самочувствие. Имаме 5 добри мача с Дунав,Пирин,Славия,Септември и Берое, можеше да се озовем в тройката, но днес нещата не се получаваха във всички фази. Този Карагерен имам чувството, че играе само срещу нас, в другите срещи не можеш да му чуеш името, това циганските комплекси са голяма работа. Нещо го объркахме този мач, почти никакви положение, бавно лежерно и 0:0 е най-закономерния резултат. Една победа щеше да ни даде криле за следващото гостуване на Пирин, а сега не съм оптимист и за там.
0
 
 
Този мач трябва да го забравим. Много слаб мач!
0
 
 
Втори пореден мач най-слабия в отбора е Тодор Неделев.И това естествено влияе много на ефективността ни в атака.Дано да влезе във форма защото се вижда, че без неговите извеждащи пасове виждаме голям зор в атака...
+1
 
 
Оптимистите ще кажат"Взехме точка",а песимистите"Загубихме две"!Аз ще кажа "Играхме слабо"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: