ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Местят Математическата в "Тракия", строят чисто нова сграда!
Автор: Васил Динев 11:14 / 24.10.2017Коментари (20)34192
©
Бивши и настоящи ученици от
ОМГ "Акад. К. Попов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
С чисто нова сграда на площ от 44 декара зад хотел SPS ще се сдобие Математическата гимназия в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Проектът за 4-етажна сграда, голяма аула, спортна зала и общежитие е преработен преди 2 години и вече е готов, чакащ единствено финансиране. Прогнозно са нужни около 9 000 000 лева. Това стана ясно преди минути по време на посещението в учебното заведение на кмета Иван Тотев и заместника му Стефан Стоянов във връзка с изпълнението на общинската Програма за модернизация на учебния процес.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И както винаги вТракия Наи добрия квартал
0
 
 
За строеж на нова сграда на ОМГ се говореше още преди 20 години, когато все още бях ученичка в тази уникална гимназия! Дано вече нещата се задействат и не е нужно още толкова време за реализацията на проекта, защото ОМГ заслужават да имат свое собствено място в града ни!
+2
 
 
Никой не надига вой за безбройните безсмислени харчове в града, но видите ли за училища пари няма. За какво му е на този народ образование и умни хора?! Затова разумните млади хора бягат навън и няма да се върнат. Народ, който не цени историята си и просветата - вълци го яли... Никога няма да се оправи и да живее добре.
+1
 
 
Ами няма си своя. Ползват от много години сградата на у-ще Драган Манчов. И са набутани там много. Учат по влажни мазета. Това ли заслужават децата на града донесли толкова отличия и гордост на Пловдив по света?! Всички други елитни училища си имат собствени сгради и бази, а ОМГ си няма.
0
 
 
Отвратителна локация! Точно до орките и всички мургави дилъри и наркозависими...
+2
 
 
МГ-то си заслужава нова и модерна сграда ;)
+1
 
 
http://photos.wikimapia.org/p/00/01/54/33/87_big.jpg ами това приятелче? Ако не се лъжа работи 1 от 4 корпуса. Има и огромен стол на 2 етажа с кухня и места за хранене на един влак хора, огромен двор със спортни съоръжения и игрища, има и физкултурен салон на 4-ти етаж мисля (шантава работа).. удобен транспорт на широк булевард и естествено долнопробна кръчма на входа. Говореха, че е най-голямоото на Балканите... Нека го постегнат малко и го върнат в обръщение. А и 9 милиона няма да стигнат да купят дори чинове и оборудване, пък за цяла сграда.... това е МГ и е редно да е направена според изискванията... голяма аула - ОК ... колко да е 1 млн.. !? (колкото едно Бентли) ... общежитията и те към 2-3 (колкто едно Бугати)... Станаха 3-4. И една спортна зала за 2 да речем... отиваме към 5-6 ,а И да не забравим естествено самата гимназия гЂЂ.... за 3 млн. може и да успеят да вдигнат 4 етажа с всичкото оборудване, хилядите километри кабел и др. необходимости за функционирането на гимназията .... Слабо.... Предполагам парковата среда на 45дка. имот ще бъде грижа на възпитаниците и преподавателите, че те кинти не останаха... Харесвам идеята и я приветствам но сякаш на друг етап, засега мирише на гнило. За сравнение колодрума е 50млн. (вярно, че е специфична сграда но все пак ....) стадион Христо Ботев щеше да е 20 милиона, но само бетона до този момент надхвърли 10. Изграденото преди да го разрушат игрище беше платено от данъкоплатеца към 4...
0
 
 
а дано, че то няма построено ново училище в БГ след 89-та. Иначе докато мине проекта, докато се намери финансиране, да се построи... няма как да стане за ползване по-рано от 4-5 години
+1
 
 
Ейй , а дано се случи най-накрая. Изтормозиха ги тия хора в сградата на Манчов..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба от автомобил край Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: