ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор заби юмрук в лицето на колега на "Руски" заради натиснат клаксон!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:14 / 26.10.2017Коментари (22)26728
© Plovdiv24.bg
Илюстративна снимка
Шофьор насини окото на друг водач, позволил си да му бипне с клаксона в знак на протест заради неправилна маневра във и без това сложната транспортна ситуация на бул. "Руски", където тече ремонт. Това ще коства на нападателя глоба от 1500 лв., наложена от Районния съд в Пловдив. Случаят е от миналото лято, когато беше затворено западното платно на булеварда в участъка след кръстовището с ул. "Преслав" в посока мол "Марково тепе". Към 8 сутринта на 30 август 2016-а мъж пътувал с колата си "Нисан Алмера" по "Руски" към Централна гара. 

Когато стигнал до кръстовището с ул. "Преслав", завил наляво, за да се включи в движението по източното платно на булеварда. В същото време в лявата лента се движел и друг водач с БМВ, пише "Марица". Вместо да завие наляво към ул. "Преслав", както би следвало да постъпи според заетата позиция, той започнал да прави десен завой с намерение да продължи направо по източното платно на бул. "Руски". Двете коли за малко да се ударят и шофьорът с нисана натиснал клаксона и набил спирачките. 

Другият водач се ядосал, изпреварил го и го принудил да спре. Слязъл от БМВ-то, отишъл до другата кола и през отворения прозорец ударил шофьора с юмрук по лицето, след което изчезнал. Вече в съда биячът обяснил, че другият шофьор го е напсувал, но тези му твърдения не се потвърждават от показанията на свидетелите.


Още по темата: общо новини по темата: 173
20.03.2024 »
21.02.2024 »
01.02.2024 »
01.02.2024 »
20.12.2023 »
13.12.2023 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Съгласен съм с колегата jojo66.Градът ни се напълни с бибкачи от цялата родопска яка,хасковско и смолянско.Сменят и то масово селските регистрационни номера с пловдивски и стават велики на пътя.Нагли,играят го нещо лоши от вътре в колата и кълнат.Скоро настигнах един такъв селски бек на светофара на централна гара и исках да го разжалвам позорно, той взе нещо да мяка от вътре и едвам изчака да светне жълтото и се изсули.После го посгъчих пак на светофара на сточна да се научи,че е пришълец и селските номера тук не минават.Скоро сменях книжка и бях два пъти до КАТ.Докато чаках наблюдавах опашката с коли, чакащи за нови номера.Почти всеки втори беше за замяна на стари - най-много със смолянски,хасковски,кърджалийски за нова пловдивска регистрация.И това се случва в доста голям мащаб и темпо.После не можеш да ги разпознаеш на пътя и те го знаят и за това при първа възможност сменят и после наглеят.Ако се вгледате обаче зад волана не може да сбъркате сплесканата тъпа ,селска, помашка мутра. Баща ми често казва ,че едно време в Пловдив по улиците имало ведри,симпатични лица,а сега все по-рядко.Селските дебилни фейсове са навсякъде и градът продължава скоростно да се пълни с тях.Нагли,с претенции и готови на всичко да се устроят и пробият.Имам такива вече и службата .Ще станем скоро като София,вярвайте ми!
0
 
 
ЗА ТАКИВА КАТО ТОЗИ СМЪРТ , СМЪРТ И ПАК СМЪРТ !!! НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТАКИВА ХОРА В ОБЩЕСТВТОТО!!!
+2
 
 
Защо ли не съм изненадан от поредната отрепка в Бйе Йем Вйе... Само комплексари ги карат. Според мен всеки който се опита да регистрира Бйе Йем Вйе в КАТ трябва превантивно да му отнемат книжката. Ще намалят драстично проблемите по пътищата.
+1
 
 
Добре че са го глобили селяндура, че на много такива им се разминава.
-4
 
 
Дай газ за Бургас,ако нямаш газ отивай си у вас,защото си голям пе***аст. Ако аз бях на негово място само някой да слезе от колата и да ми налети на бой ще му разбия носа и устата и ще му фрасна една глава и ще падне долу и кръв ще повръща на земята като го пребия и му размажа мутрата и от там ще го пратя в Пирогов.
0
 
 
В Пловдив много селяндури се навъдиха ДЕТО БИПКАТ и постоянно за щяло и нещяло натискат клаксоните с цел създаване на еуфория и напраежение.Заставам твърдо зад ВОДАЧА НА БМВ то.Онзи ден пак ми се случи и на мен...Пътувам по Брезовско и на светофара към складовете беше червено и спрях....Погледнах нагоре и за една стотна светлината минаваше от ЖЪЛТО КЪМ ЗЕЛЕНО---превключвам на секундата на ПЪРВА да тръгна и отзад някъв селяндур още не беше светнало зелено със скоростта на светлината ми натисна клаксона вече 5 пъти.Още беше на жълто и не беше светнало зелено и вече почна да ми бипка...Полудях--защото това ми се случва вече десетки пъти из града..Слезнах от колата и отидох при него,попитах го къв му е проблема,а той стои и ме зяпа като гърмян заек..Засичат те,минават на червено,тъкмо светва зелено и веднага ти набиват клаксоните за по малко от секунда,прават не позволени маневри...ПЛОВДИВ СЕ НАПЪЛНИ СЪС СЕЛТАЦИ.Вече не ми се шофира в града защото ще отрепя някой боклук от бой
0
 
 
Педерасите се множат като хлебарки
+2
 
 
По глупаво нещо не бях чувал, да се биеш за това ,че са ти бипнали. Ами ако иска , хората да вземат да го питат на ушенце, извинявай, може ли да ти бипна, за да не ме пребиеш.
-1
 
 
1500 лв? Докато глобите са такива, ще има подобни изцепки! Трябва да се вземат драстични мерки за подобни действия, както и за нарушенията на Правилника!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: