ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стивън Спасителя донесе победа за Ботев в Благоевград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:40 / 27.10.2017Коментари (30)10803
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) победи Пирин с 2:1 в мач от 14-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Бившето "канарче" Станислав Костов (7) вкара за домакините, а Тодор Неделев (22) и Стивън Петков (74) бяха точни за пловдивчани.

Успехът изстреля Ботев отново на 4-о място във временното класиране с актив от 24 точки, докато Пирин остана с 13 точки на 11-а позиция.

"Орлетата" поведоха в резултата с ранен гол още в 7-ата минута. Игралият в Локо (Пд) Аймен Суда центрира от фаул в малкия пеналт, където Пламен Димев се размина с топката и бившият футболист на Ботев Станислав Костов засече с крак за 1:0. При ситуацията вратарят Иван Чворович също сбърка, като не излезе да боксира топката и остана безпомощен на голлинията.

В 22-ата минута "канарите" се върнаха в мача. След пряк свободен удар Дуде Ндонгала подаде към оставения непокрит Тодор Неделев и той от малък ъгъл с левия крак простреля вратаря Благой Макенджиев за 1:1.

Първото опасно положение за второто полувреме бе в 57-ата минута. Дуде Ндонгала се добра до границата на наказателното поле и стреля силно, но вратарят на Пирин успя да избие. Топката пък направи странна парабола и срещна напречната греда.

Четвърт час преди края Ботев стигна до пълен обрат в резултата. Йордан Минев центрира в пеналта на Пирин, където Стивън Петков вкара с глава за 1:2. Голмайсторът бе в доста спорна позиция за засада, но тя така или иначе не бе маркирана.

Пирин: Благой Макенджиев, Костадин Ничев, Румен Сандев, Юлиян Попев, Тодор Паланков, Антон Костадинов, Димитър Благов, Тодор Траянов, Станислав Костов, Аймен Суда, Радослав Кирилов.


Още по темата: общо новини по темата: 10
02.11.2017
28.10.2017
28.10.2017
27.10.2017
27.10.2017
27.10.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пиринското пиво вече си е наше, а Лаута да кажат колко да им натоварим от него.
+5
 
 
И петъчната молитва в Столюпеново ! Всичкото гей-мангал се бе събрало на молитва само с едно желание-жАлтите да паднат! Не е важно Локуту да бие-важното е жАлтите да паднат-туй са мълвяли докато 5 пъти са правели тамани,ама...жАлтите пак бият! Тууу,каква трагедия-и гюбеци не е имало след молитвата!
+1
 
 
Под над и в реалността се крие спиращ дъха Ботев свят , в който много от представите на недобронамерените са погрешни.Тази променяща играта перспектива открива цял нов революционен футболен свят на възможности , безброй постройки на модела и ето че се очертава една нова картина която оспорва понятието уникалност , не че световните величия са фалшификати.Футболна картина , според която дупликатите са неизбежни ... Всъщност ,е възможно непрестанно да се раждат нови футболни закони и величия.....
-5
 
 
Ботев бе по добрия отбор но гола на Стивън си бе от засада ;)
на 28.10.2017 г.
0
 
 
Вчера направихме страшен мач! Почти не си пролича че няколко дни преди това играхме 2 часа в мач с обрати през цялото време. През първото полувреме особенно бяхме превъзходни,прекрастна скорост,автоматични пасове почти по интуиция и с прецизна точност. Видях нещо което не виждах в нашия Ботев и се питах защо а именно когато наш играч отнеме топката в центъра а пред него има 10 метра празен терен той веднага рязко да тръгва и да печели това пространство вместо да се суети и да се оглежда на кого да подава в следтвие на което паса трябва да е твърде дълъг и при вече подредена отбрана. Видях,че когато загубим топката веднага отиваме и веднага си я взимаме от играча в зелено едва ли не с думите "остави тази работа на нас"! Когато ни вкараха гола,страшно ми докривя и възкрикнах -а играем доста силно. Привържениците на Пирин аплодираха Неделев след мача и искам да питам колко противници са били аплодирани досега в Благоевград!!! Ще си призная,че бях песимист за този мач защото макар да показахме воля в мачовете с Витоша,Верея,Дунав и Царски селяни то истинска класа там не видяхме.
0
 
 
Стивън Петков е уникално попадение!Трябва да го "вържем"с дълъг договор!Иначе при тотално надиграване замалко сами да се бием.....Този Терзиев верно е загубил форма,нищо общо с предишните му игри!
0
 
 
Ай ся черно - белите огризки, да питат пак за класирането! Честита победа на всички ! Пирин са крив отбор, важни три точки!
+8
 
 
Треньора се доказа като истински мъжкар и стратег!Благодарим ти,за това което вършиш в Ботев г-н Киров,дано и за напред продължавате да ни радвате с играта си ! Канари напред !
0
 
 
Страхотен дух и характер показаха нашите момчета! При тази сгъстена програма те се вложиха на 150% от силите си и успяха да съберат 95% от възможните точки, както и да се класират за следващия кръг на Купата! Браво, канари! Имате Сърце, Дух и Воля! Показвате Красота, Вяра и Борба!
+4
 
 
Браво момчета и Ники Киров ВЕЛИКАН! За 15 дни 5 мача, преди 3 дена 120 минути, а резервната ни скамейка е къса. Имаше и умора днес, но вече сме на 1 т. от третото място.Имаме две домакинства на Славия и Берое и гостуване на Септември с които трябва да си подпечатаме участието в първата шестица, където на пролет ще са сериозните мачове и парите. Понеже тук в началото на сезона имаше едни мрънкачи срещу най-великият треньор в новата ни история искам да се предложи пожизнен договор на Киров, за да не изскочат от мишите си дупки след някой по-слаб мач.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: