ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (21)
Кобрата ще се бие за световна титла в Чикаго, вижте срещу кого
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:34 / 03.11.2017Коментари (14)8079
© Facebook
Кубрат Пулев ще се бие с Фрес Окуендо за титлата на Световната боксова асоциация в тежка категория в 17-хилядната зала "Ол Стейт Арина".

Това разкри американският промоутър Боби Фитц, който се е заел с организацията на сблъсъка. В момента се водят финални преговори за този мач.

"Нашата цел е двубоят да бъде за титлата на Световната боксова асоциация - обясни Боби Фитц специално за читателите на "България Днес". - В момента изчакваме благословията на самата организация. Пратих хора в Меделин, Колумбия, където се провежда техният конгрес.

Мачът може да се осъществи в началото на 2018 г. Все още имаме няколко детайла, по които да се споразумеем, но работим по тях. Трябва да дадем време на Кубрат, за да се възстанови от контузията и да може да покаже най-доброто пред хората."

Според прогнозите лечението на Кобрата може да продължи до четири месеца. Той има 30-процентно разкъсване на гръдния мускул под дясното рамо, както и сериозен хематом. На този етап няма да бъде правена операция. Заради травмата пропадна двубоят на Пулев срещу Алтъни Джошуа на 78-хилядния общински стадион в Кардиф.

"Кубрат е много добър и известен боксьор, а българската общност в Чикаго е развълнувана да се бие пред тях. Надяваме се това да се случи - добави Боби Фитц. - Имахме позитивен разговор и с неговите промоутъри от "Зауерланд" през миналата седмица. Всички в САЩ ще бъдат доволни да посрещнат Пулев.

Хора от екипа на Фитц са се свързали с познати на Кубрат Пулев. Той е търсел съперник за Фрес Окуендо, чиито предишни трима съперници - Лукас Браун, Руслан Чагаев и Шенън Бригс, бяха хванати с допинг.

"В Чикаго има много голяма българска общност, затова интересът ще е огромен - добави Фитц. - Доколкото разбрах, има над 250 000 ваши сънародници. Ще се опитаме да направим и галавечер с Тервел. Имам огромно желание да го докараме в САЩ. Той трябваше да се бие миналата седмица, но нещата не се получиха."
Още по темата: общо новини по темата: 191
08.09.2021
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Обиколи света напраи и милиони тоя смешник смешен никъв к*р не става от него...подбрани мачове с подкупни противници...Дали ще биеили ще падне от Джошуа му е през оная работа и в двата случая ще се нагуши с мангизи пълен СМЕШНИК
0
 
 
И така се вадят пари...просто да си в играта.Къде ще те млатят....къде ще млатиш ти разни"торби"пада по някой кинт...Важното е високопарни приказки и българското знаме на вратлето.Он си знае....Чалгата освен в леглото му е и у бокс-а му!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-1
 
 
КОБРАТА БЯГА ОТ ИСТИНСКИТЕ БОКСЬОРИ КАТО СМОК ОТ МОТИКА!ЩЕ СЕ БИЕ С 44 ГОДИШЕН ПУЕРТОРИКАНЕЦ, ЧИЙТО ПОСЛЕДЕН МАЧ Е БИЛ ПРЕЗ 2014г. СРЕЩУ РУСЛАН ЧАГАЕВ И ЗАГУБЕН ПО ТОЧКИ.КАК ДА ТЕ УВАЖАВАМЕ, КАК ДА ТИ ВЯРВАМЕ, КАК ДА ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ???БЪЛГАРИН СЪМ, НО НЕ СМЯТАМ, ЧЕ ТОЗИ НАШ БОКСЬОР ИМА НУЖНАТА ПОДГОТОВКА, КАЧЕСТВА И ХАРАКТЕР ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ИСТИНСКИ БОКСЬОР!ПО ВРЕМЕ НА МАЧА С КЛИЧКО ИЗПИТВАХ СРАМ И НЕДОУМЕНИЕ...ВСЕ ПАК УСПЕХ И ДАНО ПАРИТЕ СТИГНАТ ЗА АНАЛГИН...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: