ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби от Левски с гол от фаул в дебюта на Акрапович
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 04.11.2017Коментари (15)7557
© Plovdiv24.bg
Локомотив загуби от Левски с 0:1 в мач от 15-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в столицата. Двубоят бе официален дебют за наставника на пловдивчани Бруно Акрапович.

Единственото попадение бе дело на Жорди Гомес от фаул, а цяло второ полувреме пловдивчани играха с човек повече заради изгонването на Иван Горанов.

Поражението остави Локо на 8-о място във временното класиране с актив от 20 точки.

Първото полувреме бе равностойно, като головите положения просто липсваха. 

В 30-ата минута треньорът на Локо Бруно Акрапович трябваше да прави принудителна смяна, след като Умарбаев получи контузия в лявото коляно. Таджикският национал бе заменен от Дани Кики.

Левски поведе в 38-ата минута от статично положение. Жорди Гомес изпълни с левия крак по перфектен начин пряк свободен удар от 25 метра, насочвайки топката в горния ляв ъгъл на вратата на Мори Диао, който не помръдна.

В 42-ата минута бившият "смърф" Иван Горанов събори пред пеналта откъсващия се сам срещу вратаря на Левски Димо Бакалов, а реферът Николай Йорданов му вдигна директен червен картон.

При отсъденото нарушение Симеон Райков шутира с левия крак над стената, но в аут.

След почивката Левски бе по-активният отбор и на няколко пъти бе близо до нов гол, но вратарят на Локо Мори Диао спаси ударите на сините. Пловдивчани пък така и не стигнаха до чиста голова ситуация.

Секунди преди края черно-белите имаха претенции за дузпа. Димо Бакалов шутира с левия крак и футболист на Левски спря топката с ръка, но реферът не посмя да посочи бялата точка.

Локо игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 20
05.11.2017
05.11.2017
04.11.2017
04.11.2017
03.11.2017
02.11.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо изобщо се налагат съди да стоят зад вратата, след като няма значение какво виждат . Пълна пародия ни е съдийството! Този със загладения перчем трябва да го изгонят от футбола пожизнено. Видя дуспата отлично, защото беше на по-мако от 2 метра, но пожела да си свали гащите и да се наведе на сините.
+1
 
 
Ще имали наказания на съдиите за неотсъдена дузпа.За една засада срещу Верея левскари олакаха света и наказания имаше.По този начин ли трябва да вдигаме самочуствието на грандовете Левски,Цска,Лудогорец пък и Славия на бати Венци отборчето.Ами да си играят само те,без туй другите са само за баластра
0
 
 
Напънаха се , ама нещо липсва Камбуров да ги вкарва. Заслужена загуба. Поне вдигнаха малко локомотивския дух
-1
 
 
Колкото можаха играха .Съдията не видя няписяна дузпа но здраве да е.Защо не харесвате вратаря като момчето извади поне два сигурни гола.Само Локо пд
0
 
 
Никой ли не видя положението с червения картон, който продажника Йорданов даде на Горанов? И после за компенсация всички фалове бяха за левски? Пародия на съдийство. Не че с друг съдия щяхме да бием, но защо се пренебрегват очевидни грешки като тази с картона и тази с играта с ръка в наказателното.... За всеки е ясно че нашите толкова си могат на тоя етап, с тва ръководство и политика на управление.
0
 
 
Блек сабат за пловдивските отбори - Локо изпусна да вземе точка, академиците допуснаха Лукойл да ги попари през второто полувреме и проиграха мача :(((((
0
 
 
Чиста дузпа за Локото , но не вярвам да има български съдия , който да посмее да свири в 90-та мин. дузпа срещу говедата и то на Герена !
+2
 
 
Че сме слаби е ясно, но защо не свириха чиста дузпа за нас? Така говедата щяха да минат Ботев само с една точка! Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: