ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Това ни каза Иво Христов: Дебилите избират дебили
Автор: Любомир Минчев 15:45 / 08.11.2017Коментари (25)13275
©
За разлика от 80 процента от народеца ни Иво Христов може да се подписва. Освен това червеният депутат от Пловдив е виден представител на руските интереси у нас, пазител на Паметника на Червената армия и Альоша от оскверняване, а не на българската памет, апологет на Путин. Мрази България повече, отколкото е влюбен в Кремъл.

Тогава защо се правим на изненадани от последните глупости, изговорени от гордостта на червените избиратели в Пловдив. Христов си говори така от преди изборите, по време на изборите и продължава. И така се вписва блестящо в обкръжението на Корнелия Нинова от кремълски гвардейци, в чийто глави кънтят единствено залповете на Аврора. Но дори и тях ги засрамя да кажат две думи за 100-годишнината от възхода на Чумата.

С присъщото си презрение към околните, Христов може да повтори мантрата на Кремъл, че Червената армия е спасила българската евреи без никакъв срам. Само че дебилите няма как да осмислят този исторически факт. Това е привилегия единствено на руските агенти у нас. Изглежда Христов безцеремонно се е присъединил към тях.

Но той е в правото си да се държи така с дебилите, които са го избрали. Те не могат да се подписват, но са го избрали и той е горд от това. Въобразил си е, че е говорител на дебилите. Христов твърди, че 80 процента от населението ни са дебили. БСП пък настоява, че толкова са русофилите в страната. Дали е случайно това съвпадение.
Христов шикалкави и го усуква, че дебил е медицински термин, който може да се използва и като художествен похват. Но как се обяснява това на дебилите, които не могат да се подписват.

И сега какво очаквате, освен едно мъгляво извинение към дебилите, които не са разбрали сложните думи на Христов. Морален акт? Хвърляне на оставка като почит към българската памет? Не ставайте смешни. Прочетете декларацията наБСП по въпроса и обясненията на Христов. Става дума за съвършен гьонсуратлък.

Вместо да изпада в такива сложни отношения с дебилите, Христов да го каже по-просто: Дебилите избират дебили. Той непрекъснато това повтаряше и когато го избираха.



Още по темата: общо новини по темата: 5
17.11.2017 »
08.11.2017 »
08.11.2017 »
08.11.2017 »
07.11.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Прав е Иво Христов,но и него са го избирали дебили,което значи,че и той е дебил!Прави му чест ,че си признава...вярно е,че има и по големи дебили от него....например тези,които му дават трибуна...
+1
 
 
Христов, ти с колко дебилни гласа седна на депутатската банка!?
-1
 
 
Ами дебилисме прав е аконебкхме нкмасхе да йивеем така
+1
 
 
Цървул избран от дебили и от циганите на Столипиново. Това са феновете на тоя кретен.
+1
 
 
Скоро няма да има България, а Чалгария, защото една територия най-сполучливо се превзема не с войни, а с население. Нашата държава се обезлюдява, за сметка на турци и цигани. Реформата я знаят всички политици, но никой не иска да я приложи, защото сме подчинени на НАТО/ЕС/САЩ и евро-атлантическите ценности, българите сами се заличаваме, защото не искаме да се опълчим на новите ни господари. Тук е решението: http://todor.vetsov.com/2015/01/blog-post.html , но няма кой да гласува про-български закон и да го приложи. Нима западни служби не знаят какво се случва в България, ха-ха-ха - след 1990 ние сменихме господарите си, но останахме роби. Писана ми от активни борци, анти-фашисти и анти-капиталисти, след 1990 анти-комунисти, демократи, мутри и мафиоти, днес - бизнесмени. Писна ми да ни занимават с новини и политики, които са МАЛОВАЖНИ в ставнение с НАЦИОНАЛНАТА ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА. Мафиотите - политици вече не са червени, те познават само цвета на парите, парите, които ги превърнаха от комунисти в псевдо-демократи - крадци. Тези мафиоти нямат интерес да се реши НАЦИОНАЛНАТА ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА, те и новите ни западни господари искат България да стане Чалгария. Жалко, че разпиляваме обществена и политическа енергия за всичко друго, но не и за решаване на най-важния приблем. България загива, защото държава без население е просто територия...
-1
 
 
Да оставим на страни кой го е казал,и да помислим над казаното. Има ли реално един избран от народа,на който да кажеш "браво,той направи това и това"? За 30 години няма НИТО ЕДИН. Само предатели,крадци и боклуци.Няма сини,червени и зелени.И като се намери някой да каже причината,веднага е луд,прост,олигофрен и некадърник.
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 08.11.2017 г.
-2
 
 
То е ясно какъв е този убавец...но се питам какви са във ВАК /Висша атестационна комисия/ ...та му дали и професорско звание...?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: