ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Наглост! От името на народа, русофили искат премахване на санкциите срещу Русия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 12.11.2017Коментари (60)8598
©
Национално движение "Русофили" настоява България да включи инициатива за отмяна на санкциите срещу Русия по време на предстоящото за страната ни Председателство на Съвета на Европейския съюз. В позиция, приета на днешното заседание на Националния съвет на движението, се настоява също държавните институции да предприемат мерки, с които да се инкриминират антисемитските прояви, посегателствата срещу антифашистки паметници и насаждането на омраза.

Движение "Русофили" вижда пряка връзка между ескалацията на политическата конфронтация в страната и приетия през октомври от Народното събрание Доклад за състоянието на националната сигурност, който определя Русия като "източник на регионална нестабилност" и заплаха.

Тази оценка е в пълен разрез с мисленето на българския народ и с националните ни интереси, се казва в позицията. В Движението са убедени, че като член на Европейския съюз България трябва да бъде мост за сближаване и диалог между Съюза и Русия, както и да помогне за преодоляването на антируската обсебеност, която за всички световни злини търси виновник в лицето на Русия.

Националният съвет утвърди насоки за работата на организацията през следващата година, насочени към укрепване и развитие на българо-руските отношения като цяло, както и за достойно отбелязване на 140-ата годишнина от Освобождението на България, в частност.

Националният съвет редуцира числеността на Изпълнителното бюро и избра ново оперативно ръководство на движението. В него като секретар на организацията влиза световният, европейски и олимпийски шампион по борба Георги Мърков. За зам.-председатели бяха избрани Владимир Чучуев, Галина Стоянова - кмет на община Казанлък, Милен Чакъров, народният представител Станислав Станилов и Стоян Проданов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не става вопрос кой на кого е дал и какво, а става вопрос за това, че взаимно сме помагали и България и Русия, а в момента има сили които искат да ни скарат. Соединението прави сила - в момента искат да да разбият това соединение. Западна култура не присущна на славянски народи, колко и да я искат да интегрират...
+4
 
 
След прочита на Мунчовци(ама как само отива този прякор, спомнете си кой бе Мунчо в "Под игото") и други безродници, аз също се убеждавам, че този окупационен камънак трябва да се кърти къс по къс, тел по тел. ЧИСТИ ПЛОВДИВСКИ ХЪЛМОВЕ И НИЩО НА ТЯХ
https://www.facebook.com/killrussophobe/Подготвят преврат. Събират хора за въоръжен преврат с помоща на Русия.
на 12.11.2017 г.
+5
 
 
На Руснаците сме им дали език, писменост, религия, приятелство, а те винаги са се чудили как да заграбят още и още. Без нас те щяха да са едно стадо диваци. Всеки, който мисли повече за друга държава отколкото за собствената си, повече за друг народ и култура отколкото за собствения си - да се чувства освободен по местоживеене. Тук е България. Земя на най-древното цивилизовано племе. Люлката на Европа и Европейската цивилизация. Цвета на древния свят. И всички посеричи, които си мислят за русия повече отколкото за България - да се махат веднагически.
https://www.facebook.com/killrussophobe/Подготвят преврат. Събират хора за въоръжен преврат с помоща на Русия.
на 12.11.2017 г.
+5
 
 
Всъщност май русофилите сами са го надраскали паметника, за да защитят тезата на оная коза - министърката им дето избълва словач против България, че червената армия опазила видиш ли евреите тук. Така с това надраскване създават конфликт вътре в България между националистите и еврейте, а те стоят острани и чоплят семки. Почти е сигурно че драсканиците а може би и самата боя са излезли из под ръчичките на сръчните червени джуджета.
на 12.11.2017 г.
-2
 
 
НЕ СЕ ГАСИ,ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ!
+2
 
 
Русофилистиците и ПутиноИдите да си ходят в Русия.По спокойно ще им е да дишат,да духат и да го смучат.Едно време хъшовете са били в Румъния...нека русофилските хъшове да си отидат в Русия и да рахатясат.Няма да има ЕС и гадния Брюксел и САЩ,няма да им цапат паметниците на цъветцките алкохолици...ще живеят богато и ще са си у дома.В България са ЧУЖДИ..то е ясно,че не им е арно...щото са безродници и не са българи!
-2
 
 
Един ден, Русия ще си върне сила като прави сега в Сирия и този ден е близко, жалко е за Вас дето си мислят само за днес...
-3
 
 
ЗАБРАХТЕ МНОГО БЪРЗО КОИ ВИ ОСВОБОДИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО...
+5
 
 
И тум има няколко червени лайна,които слагат минуси и се мъчат да ни накарат да *заобичаме* русията!Ефекта е точно обратен!
+2
 
 
Най-забавното и поучителното в човешката история е, че извършителите винаги сами издават провокациите си със своето нетърпение. Палиш Райхстага и в рамките на месец установяваш нацистки режим с извънредни правомощия. Драскаш едни и същи глупости на паметник и още почти на следващия ден си готов с маса акции в борбата срещу "фашизма и антисемитизма". Разлика някаква?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: