ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Джамбазки: Ще ги направя луди сърбите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:54 / 13.11.2017Коментари (11)5313
©
"Това е политика на етническо прочистване на денационализация. Сърбия иска сънародниците ни да се преместят към Кюстендил. Местната власт ги принуждава да напуснат района, да го обезбългарят." Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в коментар по случая със задържаните български лекари в Босилеград.

Джамбазки акцентира върху датата, на която е направена акцията. По думите му на същите тези дни е извършена незаконната окупация на Западните покрайнини през 1920 година. Евродепутатът припомни, че сънародниците ни там са подпомагани от държавата, а Столична община е издавала бюлетин на съгражданите ни.

"Ще ги направя луди сърбите, защото тяхната лицемерна политика няма как да минава. Те ще се научат, че ще спазват всички правила в ЕС. Техните номера няма как да продължат да се случват", категоричен беше Джамбазки.

Той уточни, че както ЕК, така и комисарят по разширяването ще бъдат уведомени, за да влезе това безобразие в следващия доклад за Сърбия. "Това е скандал, който няма да видите в Африка дори", допълни той.

В коментар за думите на Местан за обособяване на турско етническо малцинство, Джамбазки заяви, че Местан може да иска много неща, най-вече пред Гьокче и турската република.

"Той поиска да го уважават защото е турчин. Никой на никой не дължи уважение, заради произхода. Аз не го уважавам, защото се крие в турското посолство, защото е ехо на Ердоган. Ердоган поиска санджак в Сърбия, Местан поиска малцинство", категоричен беше българският евродепутат.

"Местан като е такъв евроатлантик, защо не отиде в посолството в Белгия", попита още Джамбазки. Относно намерението на ДПС за демонтаж на Патриотите от властта, Джамбазки заяви:

"ДПС могат да искат да управляват и с Далай лама. Няма да им се получи. ДПС са символ на политическата корупция. Те раздаваха порция, баклави и прочие."

По темата с картата на щита на Лъва пред НДК, Джамбазки заяви, че тя описва част от етническите землища описани след Априлското въстание и Баташкото клане и Гърция не може да има никакви претенции.

Източник: bTV








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Милата! Вярвай щом те влече :D Пише се мЪлчи!
0
 
 
Само припомням предизборния клип от 2013, на който Джамбазки казваше 'да Ви е*а мамата' .. или нещо от сорта... Доста просто момче като цяло, поредното му изказване го показва... Сигурно е много добър приятел с Бюрека и двамата дебилстват в Брюксел...
0
 
 
нисхто не мозесх да направисх . сурбите имат гарба на руссиа. ние нали зелуваме други заднизи сега
+1
 
 
Никакъв ЕС нито за Сърбия,ни за Македония,ни за Албания,докато не се научат да уважават България и да признават българите живеещи там!
+3
 
 
ти ще ги направиш ми президенти , премиери и тем подобни защо мълчат ?!
+3
 
 
Точно такава би трябвало да е нашата политика при такива случаи! - Поздравления за Джамбазки! За да ни уважават трябва така да се действа! Още повече сме длъжни на нашите предци загинали по тези земи не по наша вина.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: