ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин съзря руска пропаганда край спирката до Тунела
Автор: Васил Динев 11:51 / 14.11.2017Коментари (27)16426
Руска пропаганда в град Пловдив край спирката до Тунела в посока Панаира - за това информира читател на Plovdiv24.bg: "Вчера сутринта се натъкнах на надпис "Донбаска пролет", зачетох се и както се вижда от снимките, става дума за документален филм, сниман със "собствени" средства в Украйна през 2016 г., в Донбас.

Дотук добре, даже супер, първото нещо, което ми дойде на ум, беше как разобличават руските и русофилските терористи и незаконните действия на Русия в Украйна.

Но когато видях някои от имената и кой е "спонсорът" на филма, заснет със "собствени" средства и мястото, където ще се прожектира, ми стана ясно що за филм ще е.

Не бързам да съдя, естествено, но никога не съм видял антируско или поне, не проруско действие от въпросните "Русофили Петко Войвода" и може да се окажа 100% точен със подозренията си за пропагандата".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А аз прозирам невероктната Простотик и Дебелизам на този"пловдивцханин"
+2
 
 
А всяка вечер турски сериали, какво е? Кретенията ни завладя, не руснаци....
-2
 
 
Да продължа с мнението за Русия. Това е страна с огромен потенциал. Както има оперни класици в Италия, Франция и немскоезичния свят, така ги има и в Русия(дори в СССР по някое време). Същото важи и за литературата и изобразителното из-во. Имат и наука, която до 70-те години на ХХ-ти век не отстъпваше на западната, но те си я впрягаха за военни цели предимно. Водеха и в космоса. Но е много по-лесно да караш по най-малкото съпротивление дрънкайки оръжие и извивайки ръце, отколкото да се състезаваш. В Москва има немалко политици, които още живеят с фобии и си мислят едва ли не, че във Вашингтон, Брюксел, Пекин и т.н. по 24 часа си мислят, лягат и стават, с мисълта как и кога Русия да бъде смачкана. Още им държи влага разпадането на Червената империя, но затова те сами си бяха виновни, нито Рейгън, нито Буш, а пък в Брюксел - хич
-3
 
 
Защо русия постоянно занимава света със себе си? Нали им купуваме нискокачествените горива на добри, за тях де, цени, какво повече искат тези пияни шибаняци от нас?!
+3
 
 
Клуб Берьозка да пуснат филма Левиатан. Много е хубав...Светлана ШарАнкова може даго гледа и тя,мастията на руската педерация и путеноид номер 1.
+5
 
 
Клуб Берьозка...няма как да показва украинската версия.Там ще се втълпява руската.Хибридната война на Москва е в свирепа фаза.Първо почнаха с азбуката от македонските земи,после с евреите...между другото си цапат паметниците за да врякат колко сме лоши и неблагодарни.Листовки и сайтове с открита насока срещу русофобите.Тея говеда не са разбрали,че ако не си русофил не е задължително да си русофоб.Ако си русофил,не може да си патриот щом почиташ повече чужда държава.Ако си русофоб то значи да мразиш Русия.Всъщност повечето хора,които не са русофили,не мразят Русия.Не мразят културата и и хората,като нас.Те са същите нещастни човеци,като нас.Не харесвам управляващите им и политиката им след 1917г.Да си убиеш царя,да изгориш жена му и невръстните му деца...само изроди могат да го сторят.Милиони хора,народи са избити и депортирани от Сталин в самата СССР. ГладМор е техен грях.Разсипаха сумати страни по света с техния социализъм.С Хитлер първо се хванаха и поделиха Полша.После във Финландия...после станаха "жертви" и ако не беше САЩ и Англия щяха да тепат с коне и каруци на Изток.Където наложиха режими избиха интелигентните хора и взеха земята на хората.Какво селско стопанство са имали след 1917 ,че да имат сега..А за техника полезна за хората в живота и бита да не говорим.И за какво да съм русофил,като те никога не са гледали на нас,като на отци...а като на мравки.Не познават историята си,не използват ресурсите си.Нямат уважение,а са надменни защото "брата"се уважава и почита.А те не ни имат ни за отци,ни за братя.Те ни имат за народ,който е длъжен да ги величае и почита щото ни "освободили" от турците.А къде бяха 5 века ? Кой освободи от турците ,Балканите? Кой си запази езика и вярата 5 века ? Кой прие и арменци и белогвардейци? Кой си запази евреите от Хитлер?Русия е като малко дете.Пораснало,като бой и здраво ,като мечка...но КУХО,като емоция и чувства.Незряли примати,които пият като невидели и се веселят като цигани.После се бият.С руснак да имаш бизнес е мъка.Винаги си им длъжен и са тарикати.Ние имаме Бай Ганьо...те имат Иванушка Дурачок.И защо трябва да ги мразя,че са такива ?Защо трябва да съм фоб?Просто обичам България повече от всяка друга страна и съм признателен на човеците...не на партии,политики или идеологии.А от тая Кочина след 1917г.никой не е ПРОкопсал...най много ТЕ.Затова в САЩ и на Запад има милиони руснаци...обратното обаче го няма!
+2
 
 
И какво от това, като е пропаганда? Да се върнем във времената от преди 30 години, когато пък "западната пропаганда" беше преследвана ли? Като има любители на путинията, да си ходят да си го гледат и да цъкат с "язык" каква добра е "матушката", пък Западът - какъв лош. Мислех си, че трябва да сме преминали над цензурата и забраните, но явно съм в грешка...
+4
 
 
Между тези крайни русофили и ДОСТ на Местан няма никаква разлика! Хайде стига с минали бешели приказки. В сегашно време сме в ЕС, който милее за Россия да хваща влака, там земя колкото щеш. Като му е мила пък Турция да бяга на югоизток, може и роднини да има там
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: