ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Покрив на блок протече! Живущ там: Безплатното саниране е безхаберие и кражба на държавни пари!
Автор: Васил Динев 11:41 / 20.11.2017Коментари (24)29241
Санирането стартира и течовете не закъсняха - така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. И продължава: Безплатното саниране видимо ще ни излезе доста скъпо поради куп нередности - спестяване на материали, липса на организация и контрол и липса на кадърни работници и технически ръководител. Градът е Пловдив, районът е "Северен", кварталът е "Кършияка", адресът е "Борис Дякович" 6. Абсурдно е стартирането на безплатното саниране зимата и още по-голям абсурд е това, че решиха да започнат от покрива! 

Развалиха ни набързо здравия покрив и го оставиха разкъртен с компрометирана хидроизолация и непочистен, да си караме зимата, а те вместо да го довършат или поне да го закърпят през идните последни слънчеви дни, те слязоха да правят изолация на тавана в мазето, която е по-логично да се прави, като падне сняг и няма възможност за работа навън. Логично при първия дъжд покривът ни протече, така че водата стигна до първия етаж на стълбището, а домовете ни са вече за ремонт след теча. Безхаберие и кражба на държавни пари, без значение от крайния резултат, явно е безплатното саниране.


Още по темата: общо новини по темата: 285
07.03.2024 »
29.02.2024 »
26.01.2024 »
19.01.2024 »
19.01.2024 »
19.01.2024 »
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Истината е,че след сигнала пуснат в медиите работата доста бързо и нехарактерно организирано отново се фокусира върху покрива. Също дойдоха инспекции и проверки които до този момент не бяхме виждали дори. И изведнъж започна да се обръща доста голямо внимание на въпросите и на проблемите на хората свързани със санирането. А момчето пуснало сигнала до медиите го познавам и смея да твърдя, че за разлика от философите които само говорят той единствен всеки ден жертва от времето си за да следи качеството и последователноста на работният процес, нещо което трябва да прави всеки един от блока за да не бъдем недоволни и разочаровани накрая от крайният резултат (както историята помни от многобройните сигнали и репортажи за течове и проблеми след санирането)
0
 
 
"ФИЛИПСБУШ" Пари ли ти дават за да дрънкаш глупости под всеки коментар? Имаш ли изобщо нещо общо с въпросният вход или това не е важно защото на теб ти плащат за да дрънкаш без значение от мястото. Малко репортажи ли излъчиха до сега по новините за некачествено саниране и проблеми и течове в следствие на санирането при завършени вечв обекти, но и за тях ще отречеш.Нормално е хората като виждат, че не се предприема нищо по проблемите да търсят друг начин за да им се обърне внимание (чрез медиите)
0
 
 
Изключително бърза реакция на проверки и инспекции, работният процес е задействан и фокусиран върху покрива като видимо организацията вече е на ниво. Надявам се следващата новина която ще се публикува в медиите относно санирането да бъде благодарствена когато блока бъде завършен качествено.
-1
 
 
Пияни майстори обръщат прозорците, цигани драскат стъклата с макетен нож ...
-2
 
 
онея макета в благоевград си промениха пейзажа тотално :) .... бургазлии и те крачат здраво :) варна ги гони а ние ..... първият блок още не може да излезе щото едни шапшали са се взели много на сериозно и пляскат жалби пет за четири :) ...... едно ще ви кажа .... такава цигания като нашите блокове няма НИКЪДЕ по света :)
-2
 
 
от няколко стотинте блока санирани до сега ..... това е втория случай на уж прокапал :) за първия сигнал след като мина жълтата пушилка се разбра че имало спукана тръба :) след това всичко беше поправено :) .... а сега кой знае за какво става въпрос :)
+3
 
 
Фирмата изпълнител задължително трябва да притежава Застраховка - ПРОФЕСИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ! Търсете си правата!!!
-2
 
 
Като обявиха програмата всеки се буташе като луд да е първи на безплатното. Горя ли юни месец общежитието в Лондон? Горя. Некачествено ли е било санирано? Некачествено е било санирано. Продадоха ли тонове материали определени европейски фирми за тази широкомащабна програма? Продадоха. Човек сам може да свърже точките. Но преди да правиш нещо трябва да проучиш, да знаеш какво правиш, а не след това да ревеш че са те изпързаляли и теб по схема. Така че не е виновен Господ, строителя изпълнител или производителя на стириопор. Не е луд който взима.
0
 
 
Нека, освен всичко друго, не забравяме, ЧЕ И ТАМ бяха зазидани прилепи. Идва ли му на идея на някой, освен закона за биоранообрази,ЗВД, ЗЗЖ, евро закони и директиви разни, че се застрашава здравето и живота на гражданите..... Разлагащи се трупове на животни, биологични отпадъци, се стичат по стените на хората и се разнасят сега едни зарази, за които пък МЗ идея си няма и както виждаме не реагира., А че тленните останки на разлагащи се трупове макар и животински - нито е приятна миризма, нито е здравословно....
+1
 
 
Още скелето не са си вдигнали, покрива разкриха и зарязаха разбит. По чия логика незнам покрив без течове е най-спешната работа при стартирането на саниране ЗИМАТА...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: