ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
15-годишен изверг ще се поправя 8 г. за убийство и изнасилване на баба и блудство с болно момиче
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:17 / 23.11.2017Коментари (8)8739
©
Окръжната прокуратура в Търговище изпълни ефективна присъда лишаване от свобода за срок от 8 години на непълнолетния Ахмед Дж., след като тя е била потвърдена с решение на Върховния касационен съд и е влязла в сила. Наказанието си осъденият ще изтърпи в поправителния дом в Бойчиновци. След като навърши пълнолетие през декември тази година, той ще бъде преместен в затвор.

Непълнолетният Ахмед от село Гагово, който към момента на извършване на престъпленията, бил само на 15 години, бил предаден на съд от Окръжната прокуратура в Търговище с четири обвинения - за убийство, изнасилване и блудство с възрастна жена, както и за блудство с момиче. Изнасилването и блудството на възрастната жена, която страдала от деменция, представляват особено тежък случай, а убийството й било извършено по особено мъчителен начин за жертвата.

На 20 февруари тази година състав на Търговищкия окръжен съд го признал за виновен и по четирите обвинения, като му наложил да изтърпи най-тежкото от тях - 8 години лишаване от свобода в поправителен дом при общ режим. С присъдата на първата съдебна инстанция бил уважен и гражданският иск в размер на 30 000 лева, който с решението си Варненският апелативен съд завишил на 50 000 лева, като размерът на иска бил потвърден от ВКС. 

На 18 април 2015 год. Ахмед срещнал на пътя между село Гагово и град Опака 74-годишна жена, която страдала от деменция и често напускала дома на сина си. Жената обикновено тръгвала за село Гърчиново, където смятала, че живее. Осъденият първоначално я подминал жената, но после я настигнал и заговорил. Така разбрал, че възрастната жена има здравословен проблем и решил да се възползва от състоянието й.

Отклонил жената по страничен черен път, съборил я на земята, нанесъл й побой и в резултат на упражненото насилие, жертвата получила различни наранявания. Съдебните медици, извършили аутопсия на тялото на убитата, преброили 19 счупени ребра. След като сломил съпротивата й, непълнолетният насилник я изнасилил и извършил блудствени действия. След това напуснал мястото и оставил на земята жертвата си. Няколко часа по-късно 74-годишната жена починала от многобройните увреждания по цялото тяло. Смъртта й според съдебномедицинската експертиза била бавна и мъчителна, съпроводена със силни и мъчителни болки, а причинените от сексуалния насилник травми съдебните медици квалифицирали като три средни телесни повреди. Тялото на жената било открито два дни по-късно от случаен минувач, който сигнализирал полицията.

Блудствените действия с 14-годишно момиче Ахмед извършил на 20 ноември 2015 год. Той нападнал трудно подвижното момиче на улицата в село Гагово. Съборил го на земята и извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление чрез употреба на сила.

Ахмед Дж. е с лека умствена изостаналост и разстройство на сексуалния нагон, но съдебнопсихиатричната експертиза е категорична, че той е разбирал свойството и значението на деянията си и е осъзнавал тяхната противоправна същност.

При проведения по време на разследването следствен експеримент той сам посочил мястото, където е захвърлил пребитата и насилена възрастна жена, и обяснил с подробности действията си. Пред съда обаче отрекъл да е извършител на деянията.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
такова животно не трябва да излиза от затвора ДО живот!Това е психопат който няма оправия!
+2
 
 
Направо смърт,тази рязана бургия...нещастен случай и толкова,смърт
0
 
 
Колкото по скоро запоцхнем да отделиаме такива индивиди от норманлниат зовот на обстеството толкова по скоро сте запоцхнем да ставаме нормална европеиска дарзава. Сега сме една зиганска безакона териториа на планетата земиа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: