ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Новата Мис България свали грима си в ефир, за да докаже, че е хубава!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:39 / 24.11.2017Коментари (86)111296
Минути след избора на новата Мис България нейна снимка взриви мрежата. Негативните коментари не закъсняха. След това Тамара бе принудена да дава поредица от изявления в различни телевизионни студиа. Само в новия епизод на FaceControl, който ще бъде излъчен по Code Fashion TV на 26-ти ноимври, тя бе изправена пред най-голямото предизвикателство.

Водещата Александра Иванова зададе въпрос на своите над 35 000 последователи в социалните мрежи какво искат да попитат Мис България 2017-а година, Тамара Георгиева.

Много от тях поискаха да я видят без грим. "Истина или предизвикателство!" На живо, в ефир, Тамара свали грима си и остана "себе си". Какво е нужно да притежава всяка една кандидатка, за да стъпи на първото място на мечтаната стълбичката, коментираха в студиото на FaceControl, самата Тамара Георгиева, светският гуру Любомир Милчев-Денди и собственичката на Code Fashion TV, Мария Бонева.

Социалните мрежи и медиите тиражираха снимка на новата мис, която показва част от лицето и, станала обекта на коментари, злословене и злобни изказвания.

Дали един нос може да съсипе нечии живот? Едва ли, щом Барбара Стрейзънд, жената с най-грозния нос в Холивуд, успя да направи култови роли и да е горд притежател на Оскар. "Ти, Тамара, ако си умна, а аз смятам, че ти се такава, трябва да направиш дефектите в ефект. Нос можеш да си направиш по всяко време, но акъл не се налива и тяло не се прави така лесно.", коментира Мария Бонева.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всъщност не мисля че е за тази титла като знам какви по красиви жени можеш да срещнеш по улиците... Ииии Ганьо познава красотата доста добре,за това просто не може да си замълчи когато фактите говорят!
0
 
 
А и друго нали знаете че всеки един от вас ще има деца а колелото се върти
0
 
 
Явно е кой е дебила,който не знае ,че този тип конкурси са нагласени.
0
 
 
Не е готино да се обижда жена по какъвто и да е повод. Но лично мое мнение е, че просто не е подходяща за конкурса. Няма чар и харизма, по никакъв начин не е впечатляваща, а и изглежда доста по-възрастна и някак увехнала, макар и на 24 години. Най-правилната постъпка би била да върне короната, ако има поне малко достойнство и чест. И не, хората не роптаят, защото са злобни, просто дамата няма качествата за този конкурс. И аз не съм топ красавица, ама и затова не се явявам на подобни конкурси. Лично моята фаворитка беше представителката на Бяла Слатина - Лора Асенова. Да се надяваме, че това ще е последния случай, в който този конкурс поражда такова обществено недоволство.
0
 
 
Каквото и да направи, каквото и да говори сега, ще я запомним, че е инвестирано 25 бона за нейното първо място. Ще запомним, че журито не е гласувало за нея, а решението е взела собственичката на шоуто. И това е достатъчно, за да се бойкотира фирмата на Ирина Папазова. Нереално първо място на тази или този, обърквам се вече...
+2
 
 
УЖАС !Много си жалка !Тази ако имаше и грам мозък (защото достойнство няма) щеше да се скрие някъде !При положение ,че стана и ясно как точно е станала първа!Никой от журито не я сложил на първо място ..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: